Nyhed

Hyundai Grandeur i elektrisk version

Grandeur fejrer 35 år med herlig restomod-udgave.

For de fleste er denne Hyundai fra 1980’erne nok ukendt. Men de, der kan huske OL i Seoul i 1988, kan måske genkende den kantede Hyundai, som blev brugt til at fragte VIP’er rundt i byen.

Grandeur var Hyundais flagskib i 80’erne og var baseret på Mitsubishi Debonair, og den fedeste udgave havde en treliters V6’er – og en masse plys indeni. Denne udgave er nærmest en tro kopi af originalen, men her er V6’eren skiftet ud med elektrisk drivlinje.

Og det er ikke det eneste, der er nyt. Restomod-versionen (ældre bil, der er modificeret med moderne teknologi, red.) har samme type Parametric Pixel-lygter som Ioniq 5 og et opgraderet interiør med bordeauxfarvet fløjl, kobberfarvede detaljer, nappalæder og en stor touch-skærm i midterkonsollen.

Læs også Hyundai Ioniq 5: Vi smiler fra øre til øre Ioniq 5 er en bil, mange har ventet på. Og den skuffer ikke.

Det oprindelige lydanlæg med radio og kassetteafspiller er skiftet ud med et anlæg bygget af den sydkoreanske lyddesigner Guk-il Yu, som har installeret 18 højttalere og to subwoofere, og kabinen er behandlet på samme måde, som man tuner akustikken i en koncertsal.

Konceptbilen er lavet i anledning af Hyundai Grandeurs 35 års jubilæum og kommer (desværre) ikke i produktion.

<
>
Les videre
Exit mobile version