Nyhed

Audi e-tron GT lanceres i dag

Audis nye luksussedan har officiel verdenspremiere i dag. Se videoen her!

Opdateret …

Audi e-tron har været en gedigen succes her i Norden, og den får snart følgeskab af et nyt familiemedlem. Den luksuriøse firedørscoupé e-tron GT lanceres nemlig i dag.

GT-modellen får et topmoderne karosseri i aluminium og stål – og selvfølgelig elektrisk quattro-firehjulstræk. Ydelsen er tidligere opgivet til 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder, og rækkevidden til 400 kilometer.

Men det var konceptmodellen – i dag lærer vi endelig detaljerne på den færdige produktionsmodel at kende! Her håber vi også at få mere at vide om infotainment-systemet, og ikke mindst hvilket premium-lydanlæg man kan pimpe Audi’en med.

Audi e-tron GT’s konceptmodel kunne prale af 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder plus en rækkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Audi e-tron GT bliver en direkte udfordrer til Porsche Taycan, og den kan leveres med både Bose- og Burmester-anlæg mod et pristillæg.

Læs også Porsche Taycan: Elektrochok-agtig lydoplevelse Porsches nye super-elbil kan fås med premium-lydanlæg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge dele!

Følg lanceringen på YouTube

Audis nye luksuscoupé har altså officiel verdenspremiere i dag, men du behøver ikke hverken pressekort eller VIP-billet for at overvære seancen. Verdenslanceringen streames nemlig direkte på YouTube.

Fra kl. 13.00 dansk tid kan du se Lucas di Grassi køre e-tron GT på racerbanen i Neuburg, og kl. 19 finder den officielle premiere sted. Her vil chefdesigner Marc Lichte løfte sløret for den færdige version af e-tron GT.

Du kan følge lanceringen på de to links/videoer i bunden af artiklen. Hold øje med tiden, og tjek gerne nogle af vores andre “lyd i bilen”-sager, mens du venter!

Læs også Her er Audis nye elbil Men hvad med lyden indvendig?
Læs også Slip vildhesten løs! Fords historie har budt på flere uværdige bærere af Mustang-navnet. Det her er ikke en af dem.
Læs også Den bedste lyd på fire hjul Hvis der står en Bentley på din indkøbsliste, så sørg for at få Naim-anlægget med. Det vil du ikke fortryde.

https://youtu.be/StkkIdBY5r0

https://youtu.be/CMcNVLypkw0

Les videre
Exit mobile version