Nyhed

Alt om 2. sæson af Exit

I dag er der dansk premiere på den længe ventede 2. sæson af den norske successerie Exit.

Fra 2. sæson af Exit. (Foto: NRK)

Vanvittige 1,6 millioner nordmænd bænkede sig foran TV-skærmen for at se de sociopatiske, hedonistiske investorer fra Aker Brygge i Oslo vælte sig i penge, sprut, Viagra, kokain og barmfagre ludere i 1. sæson af Exit – i dag kommer alle otte episoder af 2. sæson af serien på DR!

Læs vores anmeldelse af 1. sæson her:

Læs også Sex, drugs, money and more drugs! Et fascinerende indblik i macho- og røvhulskulturen i den norske finansverdens indercirkler.

I en slags blanding af Billions og The Wolf of Wall Street møder vi Adam, Henrik, Jeppe og William. Fremadstormende, relativt unge mænd, der har tjent en formue på at flytte rundt på andres penge – en rigdom, der i høj grad er opnået ved at operere i lovens gråzoner. Det værste af det hele er, at ca. 70 procent af Øystein Karlsens manuskript er baseret på virkelige begivenheder, genfortalt af fire svinerige pralhalse fra Oslos finanselite!

Og de fire ELSKER virkelig at flashe deres rigdom og bruger penge – alt sammen for at flygte fra den enfoldige, tomme hverdag, hvor de har oplevet alt, før de fyldte 30.

Hele 1. sæson er tilgængelig på DR Online. Vi anbefaler, at du binger den, før du sætter dig ned med fortsættelsen.

Adam (Simon J. Berger) elsker kokain, lækre ludere, dyre ure og Porscher. Hans trofæhustru Hermine (Agnes Kittelsen) er blevet gravid med Adams bedste ven og søger nu hævn over sin psykopatiske mand.

Henrik (Tobias Santelmann) er gruppens glade dreng, men har en plagsom kone og fire børn, om hvem han selv siger, at han deltager med ca. fem procent af deres opdragelse, som for det meste er overladt til familiens au pair. Henrik “arbejder” ofte sent, dvs. arrangerer ekstravagante fester med prostituerede, sprut og kokain i de fires fælles lejlighed i det eksklusive kvarter Tjuvholmen.

Pål Sverre Hagen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden og Simon J. Berger i 2. sæson af Exit. (Foto: NRK)

Jeppe (Jon Øigarden) er Oslos Gordon Gekko. Han fester lige så hårdt som de andre – næsten – men har væsentlig mere styr på livet og fremstår som gruppens alfahan. Indimellem er han nødt til at lukke damp ud ved at praktisere sine kickboxing-færdigheder på uskyldige eller ydmyge nogen, mens han flasher sin enorme rigdom.

William (Pål Sverre Hagen) har slået sig op på ejendomme og kan ikke fordrage hverken sin bipolare kone eller deres irriterende møgunger. Livet er en endeløs grå, socialdemokratisk hverdag, hvor de eneste lyspunkter er ludere og kokainfester med vennerne. I virkeligheden kan han ikke fordrage sin patetiske livsstil – hvilket da også fik ham til at sætte et haglgevær i munden og trykke af i 1. sæson.

Smitteforebyggelse tages alvorligt! Exit, 2. sæson. (Foto: NRK)

Sæsonen er indspillet midt under coronapandemien med de udfordringer, det har medført.

2. sæson af Exit består af otte episoder, i alt fire timer og 40 minutter. Alle episoderne er tilgængelige på dr.dk fra i dag.

(Foto: NRK)

Du kan læse vores anmeldelse af 2. sæson af Exit senere i dag. I mellemtiden er der meget mere om 2. sæson her:

Læs også Exit 2: Endnu mere fucked up! Nu er traileren kommet til 2. sæson af Exit, en af Norges største seriesucceser. “Endnu mere fucked up” kalder seriens producer den.

 

<
>
Fra 2. sæson af Exit. (Foto: NRK)

 

Les videre
Exit mobile version