Bowers & Wilkins Pi7 S2

Stadig rigtig gode

Bowers & Wilkins Pi7 S2 er mere af det samme, men det er også en god ting.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 SPREAD

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Pi7 S2 har en god byggekvalitet og et godt design. Etuiet er slankt og højt, mens hørepropperne er lidt store, men de føles ikke tunge. De vejer også et gram mindre pr. øre end den tidligere model. Jeg har set blandede meninger om pasformen, men for mig passer de meget godt. Der medfølger tre par størrelser hørepropper, selvom nogle konkurrenter tilbyder flere muligheder.

Jeg kan godt styre min begejstring for touch-kontrol på hovedtelefoner, men B&W’s propper er stabile og responsive, når du vil styre musikken og skifte støjdæmpningstilstand.

Bowers & Wilkins pi7s2_true- enhanced
(Foto: Bowers & Wilkins)

B&W har forbedret antennemodtagelsen for at opnå en mere stabil drift. Batteritiden i selve hørepropperne er øget fra fire til fem timer med støjreduktion slået fra, og etuiet giver tre ekstra opladninger. Anstændigt, men ikke så imponerende som de bedste med otte til ti timers batteritid.

Læs også TEST: Bowers & Wilkins Px8 Med Px8 har Bowers & Wilkins finpudset alle kvaliteterne fra Px7 S2. Det er dækket op til ægte hi-fi-lyd uden ledning!

Pi7 S2 bruger 9,2 mm dynamiske højttalerenheder til lave frekvenser og balancerede armatur drivere til høje frekvenser, præcis som sine forgængere. Den har også seks mikrofoner til støjreduktion og opkald, og den understøtter de samme codecs som aptX Adaptive og AAC.

En genial funktion, som Pi7 S2 deler med sin forgænger, er muligheden for at tilslutte en kablet lydkilde til etuiet, som så konverterer lyden til trådløs og sender den til stikkene. Perfekt til at nyde underholdning ombord på en lang flyvetur.

bw_pi7s2_wireless- enhanced
(Foto: Bowers & Wilkins)

Lyden fra Bowers & Wilkins Pi7 S2

Der er ingen justeringsmuligheder for tonebalancen i Pi7 S2, man må tage, hvad man kan få. Det er en god ting, at lyden er så god ud af æsken. Attention af rapperen Doja Cat har en fyldig bas, der ikke kæmper med mellemtonen, i modsætning til Sony WF-1000XM5, som havde brug for nogle EQ-indstillinger. Lyden er stadig lidt V-formet, hvilket betyder, at mellemtonen er lidt dæmpet. Det gør Doja Cats stemme noget behersket, hvor bassen og diskanten er mere fremtrædende. Dynamikken er ikke desto mindre imponerende, og lyden er varm og fyldig uden at være skarp.

Rufus Wainwright og Brandi Carliles fortolkning af mordballaden Down in the Willow Garden lyder rigtig godt. God tyngde i basregistret og fin klarhed og luft opad. Også her er den nedre mellemtone lidt tynd.

Jeg bemærkede, at aktiv støjreduktion ændrer lyden af musikken i negativ retning, mere end mange andre i testen. Bassen bliver blødere og lyder også mere farvet.

På selve propperne kan du skifte mellem støjreduktion og omgivelseslyd, men du skal gå ind i app’en for at slå det helt fra. Husk at gøre det, når du er i et roligt miljø, for så lyder musikken helt sikkert bedst.

(Foto: Bowers & Wilkins)

Konklusion

Bowers & Wilkins har finpudset Si7 en smule, og med Si7 S2 får vi et par ret identiske hørepropper. Et gram lettere pr. høreprop og en mere stabil trådløs forbindelse, men ellers er det stort set det samme. Det er der ikke noget galt i, for vi har faktisk haft Si7 som reference i meget lang tid. Men verden står ikke stille. Det, der var bedst sidste år, er selvfølgelig stadig godt nu. Først og fremmest er det EQ’en, der mangler, og at støjreduktionen forringer lydkvaliteten en smule trækker også lidt ned.

Læs videre
Exit mobile version