Trykfølsom skærm og app-lignende ikoner

Logitech laver nogle af de bedste fjernbetjeninger til os, som helst bare vil forholde sig til én. Som den nye Harmony Touch.

En af ulemperne ved programmerbare fjernbetjeninger er, at man gerne skal gennem en række tastetryk, før man kommer frem til funktionen, man skal betjene. Få knapper og mange fjernbetjeningsfunktioner i en enhed lyder bekvemt, men kan altså være frustrerende.Harmony Touch har i stedet fået en 2,4-tommers berøringsfølsom skærm i farver, som skal gøre det endnu nemmere at bladre i favoritkanaler, finde musik i Spotify og skifte mellem enheder i stuen.

Logitech Harmony Touch repræsenterer en ny udvikling indenfor universelle fjernbetjeninger, siger Joerg Tewes, vicepræsident for Logitechs digital home business group.

Folk sætter pris på gode løsninger og ønsker systemer, som imponerer og er nemme at bruge, mener Logitech. Med dette i tankerne designede firmaet en fjernbetjening, som gør det nemt at tilpasse efter behov, og som giver god kontrol over underholdningen i hjemmet.

Fjernbetjeningen er til salg 12. oktober til 1.500 kroner og har baggrundsbelyste taster, kan bruges sammen med hele 225.000 dimser. Fra gamle DVD-afspillere og nye smart-tv, fra i alt 5.000 producenter.

Les videre
Exit mobile version