Nyhed

TCL’s 2021 TV-modeller snart klar til Norden

Lancerer bl.a. nye TV’er med Mini-LED-teknologi.

Kinesiske TCL har gjort sig bemærket med TV’er med god ydelse på både lyd og billede til en gunstig pris. Nu står 2021-modellerne for tur: Under en direktesendt pressekonference tirsdag lancerede de et bundt nye modeller til det nordiske marked.

TCL C825. (Foto: TCL)

C825: Nyt Mini-LED-TV

TCL C825 overtager stafetten fra det populære C815, som vi testede med et godt resultat i 2020. Den nye model kommer med den nyeste Android-brugerflade fra Google og understøttelse af HDR-videoformater som Dolby Vision.

TCL C825 kan også prale af et nyt billedpanel med Quantum Dot-farvefilter, som tager den nye Mini-LED-teknologi i brug. Bagbelysningen består af tusindvis af små lysdioder, der er opdelt i hundredvis af zoner med individuel styring. Det giver mulighed for stærkere kontrast og mere præcis lysfordeling end traditionelle LCD-LED-skærme.

Desuden har C825 100 Hz panelfrekvens for god bevægelseshåndtering til sport, spil og actionfilm.

Gaming-funktionerne skal der også være taget godt hånd om med bl.a. HDMI 2.1 og understøttelse af 4K 120 Hz og VRR (Variable Refresh Rate). TCL lover en dedikeret gaming-indstilling – Game Master Pro – med en forsinkelse på under 15 millisekunder.

TCL C825 får en indbygget “soundbar” fra Onkyo. (Foto: TCL)

Lydløsning fra Onkyo

På lydsiden er C825 udstyret med en 2.1-lydløsning fra Onkyo, som bl.a. understøtter Dolby Atmos-lydprocessering. Højttalerløsningen består af fremadvendte højttalere kombineret med en subwoofer på bagsiden af TV’et.

“Vi er utroligt forventningsfulde forud for lanceringen af vores næste Mini-LED-model til vores nordiske forbrugere. Ud over QLED, 4K og store skærme er Mini-LED en af de mest efterspurgte funktioner, som kunderne beder om lige nu,” siger Johan Huss, der er Country Manager hos TCL Nordics. Han fortsætter:

“Da vi var først ude med Mini-LED allerede i 2019, føles det som et meget vigtigt skridt for os at bygge videre på den fremadrettede position, vi har. Og – som altid – til en rimelig pris!”

Læs også Første test af Mini-LED! Mini-LED er årets store nyhed på TV-fronten: Med tusindvis af lysdioder håber producenterne at puste nyt liv i LCD-teknologien. Kinesiske TCL er blandt de første til at tage den i brug!

Priser og tilgængelighed

TCL C825 kommer i 55 og 65 tommers størrelse og vil være tilgængeligt via udvalgte forhandlere i juni.

Priser:

TCL C72/QLED850. (Foto: TCL)

TCL C72-serien

Ud over C825 lancerer TCL også den prisgunstige C72-serie, nærmere bestemt de nordiske modeller C725 og QLED850. Begge er udstyret med QLED-LCD-billedpanel, Android/Google TV, HDMI 2.1 og dedikeret gaming-indstilling.

TCL C725 fås i størrelserne 43, 50, 55, 65 og 75 tommer, og QLED850 i 55, 65 og 75 tommer. De bliver tilgængelige via udvalgte forhandlere i henholdsvis maj og juni.

Priser:

 

 

Les videre
Exit mobile version