Nyhed

Smugkig på Philips OLED+ 907 og OLED+ 937

Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.

Philips OLED907 OLED937

Philips OLED907 OLED937

Philips følger et lidt anderledes lanceringsmønster end mange af deres TV-konkurrenter. Dele af 2022-sortimentet er allerede præsenteret, men traditionen tro bliver de rigtige topmodeller gemt til senere på året. Philips har dog lækket lidt info om, hvad vi har i vente.

De nye topmodeller OLED+ 907 og OLED+ 937 ventes først til efteråret, men har allerede vundet designprisen Red Dot Design Award. De bygger videre på de kvaliteter, vi kender fra andre Philips-modeller, deriblandt OLED-billedpanel og funktioner som firesidet Ambilight. Samtidig har engelske Bowers & Wilkins igen stået for lyddelen.

<
>
Philips OLED+ 907 har en integreret Bowers & Wilkins-højttaler lige under skærmen. (Foto: Philips)

Philips OLED+ 907

OLED 907 er en ny model i Philips’ portefølje. Det har et topmoderne OLED-billedpanel kombineret med en integreret lydløsning fra B&W. Desuden har TV’et en drejelig fod i aluminium, og der medfølger en læderklædt fjernbetjening (Muirhead). Det kommer i skærmstørrelserne 48, 55 og 65 tommer.

<
>
Philips OLED+ 937 har en avanceret, Atmos-kompatibel soundbar fra Bowers & Wilkins integreret i foden. (Foto: Philips)

Philips OLED+ 937

OLED+ 937 bliver efter alt at dømme Philips’ nye flagskibsmodel for 2022. En direkte efterfølger til 2021-modellen OLED+ 936, som vi har testet med gode resultater her på Lyd & Billede.

Årets model har fået nogle designændringer: I stedet for de spejlblanke, forkromede detaljer, vi kender fra 936-modellen, har detaljerne fået en mat aluminium-finish. Højttalerløsningen er klædt i et nyt stofbetræk fra danske Kvadrat. Nyt i år er også, at soundbaren – ud over opadvendte Atmos-højdekanaler – også får sidevendte højttalere, som skal bidrage med ekstra surround-følelse.

Til glæde for mange Philips-fans kommer OLED+ 937 desuden i større skærmstørrelser. En 77 tommers model – Philips 77OLED937/12 – er indtil videre bekræftet.

Læs også Philips lancerer splinternyt OLED-TV Det kommende OLED807 får både nyt OLED-panel, opgraderet videoprocessor og mere avanceret Ambilight-lys.

Pris og tilgængelighed

Philips har endnu ikke annonceret priser og mere detaljerede specifikationer for OLED+ 907 og 937, men vi forventer at høre mere til efteråret. Måske under IFA-messen i Berlin?

Les videre
Exit mobile version