Nyhed

Nye TV’er og soundbars fra Loewe

Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.

Loewe Bild I Klang bar5 scaled 1

Loewe Bild I Klang bar5 scaled 1

Loewe er et mærke, som mange af os – i hvert fald de af os, der har været med et stykke tid – forbinder med TV’er af høj kvalitet. Nu gør Bang & Olufsen-konkurrenten lidt af et comeback i Norden.

Den tyske producent har ligget lidt på den lade side et stykke tid, men er nu tilbage med et nyt sortiment af TV- og lydprodukter til de kræsne.

Loewe tilbyder både TV’er, lydsystemer og bærbare Bluetooth-højttalere, hvor der er lagt vægt på brugervenlighed, høj ydelse og tidløst design. Udviklingen og produktionen foregår stadig i Kronach i Tyskland.

Her er nogle af de produkter, vi kan forvente …

(Foto: Loewe)

Loewe Bild i – OLED-TV

Loewes nye OLED-TV’er lover “fantastiske visuelle oplevelser, uanset indhold”. De er baseret på det såkaldte SL7-chassis, med Loewes kraftige NT7-processor og styresystemet os7 om bord. Loewe Bild i kommer i 48, 55 og 65 tommers skærmstørrelse. De understøtter bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos, og kan udvides med matchende soundbars fra Loewe.

Loewe Bild i har 4K OLED-billedpaneler fra LG Display. Det er i skrivende stund uklart, om de er af den såkaldte Evo-type med højere lysstyrke. Det har man dog lov at håbe, givet den høje prisklasse, som Bild i befinder sig i.

<
>
loewe klangbar i soundbar attachment

Loewe Klang Bar i – diskret soundbar

Den nye soundbar Klang Bar i er lavet specielt til at passe til Loewe Bild i-serien. Den kan nemt og bekvemt hægtes på skærmen uden løse kabler og fremstår så som en naturlig del af TV’et.

Loewe Klang Bar5 mr & Sub5

Klang Bar5 er en større, separat soundbar med trådløs subwoofer. Med understøttelse af både Dolby Atmos og DTS:X og indbyggede højdekanaler skulle den angiveligt kunne tilfredsstille kræsne lyttere.

Bar5 understøtter også multirum og streaming-tjenester som Spotify, AirPlay2 og Google Cast. Det giver mulighed for at tilslutte et par af Loewes multirumshøjttalere og bruge dem som baghøjttalere.

Loewe Bild i med Klang Bar5. (Foto: Loewe)

Priser og tilgængelighed

Loewes TV’er og soundbars forhandles i Danmark af Lyd & Billede Specialisten (no relation). Priserne er som følger:

Mere info: lbs.dk

Les videre
Exit mobile version