Nye muligheder hos Canal Digital

Canal Digitals parabol-kunder får i dag mulighed for at benytte en række nye tjenester, herunder ”Follow me”, som er en helt ny tv-tjeneste for de kunder, der har tv i flere rum. Canal Digital er en af de første, der lancerer tjenesten i Europa.

Med Follow me funktionen kan man flytte live tv-indhold og optaget tv-indhold mellem forskellige tv-skærme i husstanden. Er man fx i gang med at se et live tv-program i stuen, kan man pause det og flytte sig til soveværelset og her fortsætte med at se videre præcis der fra, hvor man afbrød programmet i stuen. Optagede programmer, som ligger på HD Entertain Center boksen i stuen, vil man også kunne hente og se på den lille HD Entertain Mini tv-boks i soveværelset.

Follow me er en tjeneste, som har haft stor succes i USA, blandt andet hos Direct-TV, en af verdens største tv-distributører. Hos Canal Digital er tjenesten gratis og følger automatisk med for de kunder, som har Canal Digitals tv-bokse HD Entertain Center og HD Entertain Mini. Begge tv-bokse skal være koblet til parabolantennen og internettet.

Canal Digitals parabolkunder vil ud over Follow me også få adgang til en række nye funktioner på HD Entertain boksene. De vigtigste er:

Du kan læse mere om de nye tjenester hos Canal Digital.

Les videre
Exit mobile version