LG og GameFly bringer streamet gaming til webOS

Har du et LG-tv med webOS vil du nu via streaming få adgang til GameFly’s spil på dit fjernsyn.

(Foto: Producent)

Ejere af LG’s Smart-tv-modeller vil snart være i stand til at spille de nyeste spil med konsolkvalitet direkte på deres fjernsyn uden at skulle tilslutte andet end en controller. Det skriver LG i en pressemeddelelse.

LG giver adgang til GameFly Streaming App på webOS 2.0 og 3.0 Smart-tv’er ved at tilføje GameFly-applikationen som en del af software-opdateringen, der kommer i april. Spilindholdstjenesten benytter eksterne cloud-servere, der streamer konsolspil over internettet til Smart-tv og andre medie-enheder.

Ved at bruge den nye spil applikation til en fast månedlige ydelse, vil LG Smart-tv-brugere være i stand til at benytte GameFly Streaming Packs, hvilket indeholder populære action-spil såsom Tomb Radier: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders og Red Faction Armageddon. GameFly’s bibliotek inkluderer også Lego Batman 3, Pacman Championship Edition og WRC4 for familier.

Med GameFly-tjenesten behøver du blot at slutte en controller, som denne Logitech F310, til dit fjernsyn for at kunne spille spil i konsolkvalitet. Foto: Logitech

GameFly Streaming App til LG Smart-tv vil blive lanceret i mere end 20 europæiske lande og USA i slutningen af april. Tjenesten vil også være tilgængelig kort tid efter i flere lande verden over.

GameFly’s anbefalede gamepads omfatter Logitech F310, Logitech F710 og Xbox wired controller.

Den endelige pris for et GameFly-abonnement ligger endnu ikke fast.

Les videre
Exit mobile version