HBO åbner i Danmark

Det amerikanske udbyder og producent af tv-serier går ind på det nordiske marked. HBO Nordic skal dække Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Blot få timer efter, at Netflix, den amerikanske netudbyder af tv-serier og film via streaming, havde annonceret, at deres tjeneste åbner i de skandinaviske lande til oktober, kom HBO med flere gode nyheder til film- og tv-serie-hungrende danskere. Inden længe åbner HBO Nordic for sluserne til nogen af verdens mest populære tv-serier, og det kommer til at ske på flere platforme, skriver HBO i en pressemeddelelse, som kom ud i går sen aften, amerikansk tid.

HBO (Home Box Office) ejes af Time Warner og kalder sig selv for verdens mest succesrige betalings-tv-tjeneste. På verdensplan har HBO 93 millioner betalende kunder, og de tilbyder deres indhold både via kabel-tv og via diverse on-demand-tjenester. HBO producerer sine egne serier, som er blandt de mest populære, roste og prisvindende i verden. Blandt de mest kendte er Game of Thrones med danske Nikolaj Coster-Waldau samt Boardwalk Empire og True Blood.

Vi kender ingen yderligere detaljer, men HBO skriver i deres pressemeddelelse, at yderligere detaljer om HBO Nordic vil blive præsenteret i Sverige i slutningen af august.

HBO Nordic bliver et partnerskab mellem det amerikanske HBO og det svenske selskab, Parsifal International, som ejes 100% af den svenske forretningsmand Peter Ekelund. Han har tidligere været topchef for Canal Plus og var i en tidligere stilling ansvarlig for den internationale markedsføring af Absolut Vodka!

Kilde: Engadget

Les videre
Exit mobile version