B&O har måske fundet en køber

Selskabet er "i positiv dialog" med en mulig køber, som kan overtage hele virksomheden eller dele af den.

Foto: B&O

Efter flere år med en bloddryppende bundlinje har B&O måske fundet en partner, der kan hjælpe den 90-årige virksomhed videre.

B&O har i snart et år søgt efter en køber eller en investor med kapital til at føre firmaet videre. Og det er måske lykkedes nu. I en fondsbørsmeddelelse siger B&O, at man er i dialog med en potentiel køber af firmaet.

Den igangværende dialog vil muligvis føre til et købstilbud på hele eller dele af den udstedte aktiekapital i Bang & Olufsen,” hedder det i meddelelsen, der er udsendt af bestyrelsesformand Ole G. Andersen.

Om dialogen fører til et salg, er der endnu for tidligt at sige. Der er ikke afgivet noget købstilbud.  Hvem det er, der har vist interesse, meddeleles der heller ikke noget om.

B&O fejrede tidligere på måneden sin 90-års fødselsdag med lanceringen af den imponerende og (halv)milliondyre Beolab 90-højttaler. Men selv om man er teknisk i front, er der i svær grad brug for penge. Det seneste årsregnskab viste, at firmaet i gennemsnit har tabt 1,6 millioner kroner om dagen. Kun et milliardfrasalg af bilstereo-afdelingen til Harman fik vendt resultatet til et overskud. B&O fyrede i marts 125 medarbejdere i en sparerunde.

Kilde: Finans.dk

Les videre
Exit mobile version