BeoPlay V1: Højthængende B&O-TV

Bang & Olufsens nye ”budget-TV” kan hænge fra loftet.

BeoPlay er Bang & Olufsens nye produktlinje, hvor de lægger vægt på at tilbyde lækkert design til mere tilgængelige priser, end man traditionelt har forbundet med B&O. Og hvor man tydeligt også har friet til de mange Apple-brugere derude. Første produkt der kom, var iPod-højttaleren Beolit 12, nu kommer også TV´et V1 TV og iPad-docken A3.

Det nye BeoPlay V1 TV ser utvivlsomt lækkert ud. Det kommer i sort eller hvid farve med indbygget ”soundbar” akkurat som sin dyrere slægtning Beovision 10. På udstyrssiden har det 5 HDMI-indgange, USB og trådløs netværksopkobling samt egen indgang til Apple TV. TV´et styres med Bang & Olufsens egen universal fjernbetjening Beo4.

Beoplay V1 TV kommer foreløbig kun i 32 og 40 tommers udgave. Det er værd at bemærke sig, at 40-tommeren har en kraftigere lydløsning med 2” diskant/mellemtone, dedikeret 4” basenhed og tre 32 watts ICEPower forstærkere, mens 32-tommeren klarer sig med nogle enklere 2,5” fuldtonehøjttalere. TV´et har også udgange for 5.1 surround med ekstra højttalere.

Traditionen tro for B&O kan TV´et anrettes på en række måder. Måske mest speciel og nyskabende er wire-løsningen, som gør, at Beoplay V1 kan hænges fra loftet. Herudover findes tilpassede fastgørelses anordninger til gulv, bord og vægmontering.

Priser:
Beoplay V1 32” til kr. 17.999,00
Beoplay V1 40” til kr. 21.999,00

(inkluderet Beo4 fjernbetjening)

Les videre
Exit mobile version