Nyhed

Spotify lader op til Stranger Things, 4. sæson del II

Er du klar til sæsonfinalen af Stranger Things? Med disse playlister kommer du i den helt rigtige stemning!

Stranger Things sesong 4 del II 1 1 scaled 1

Stranger Things sesong 4 del II 1 1 scaled 1

I forbindelse med sæsonfinalen af Stranger Things, som har premiere i morgen fredag, har Spotify lanceret en ny, skræddersyet playliste. Der passende nok har fået navnet Upside Down!

Læs også NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.

Playlisten finder automatisk nogle af dine yndlingsnumre og blander dem med klassikere fra Stranger Things-afsnittene. Fra den 1. juli vil nye sange fra 4. sæson del II også blive føjet til den officielle Stranger Things-playliste. Som med næsten en million følgere i øjeblikket er den mest populære playliste på Spotifys Netflix-hub.

Official Playlist Cover. (Foto: Spotify)

Stranger Things-effekten

Musik spiller en vigtig rolle for heltene i Stranger Things-universet, og flere numre har fået fornyet kultstatus efter at være blevet associeret med handlingen i serien. Deriblandt 80’er-hittet “Running Up That Hill (A Deal With God)” med Kate Bush, som havde en formidabel stigning i antal afspilninger efter premieren på 4. sæson del I – hele 8.700 procent globalt.

Læs også Her finder du musikken fra dine yndlingsserier Ny nordisk hub gør det nemmere at finde musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.

Del II af 4. sæson vil bestå af følgende episoder og har premiere på Netflix fredag den 1. juli:

  1. Papa (1:25 timer)
  2. The Piggyback (2:20 timer!)

Tjek playlisterne ud her:

Les videre
Exit mobile version