Nyhed

Philips’ nye airfryer er en opkoblet topmodel

Den smarteste og bedst præsterende Philips airfryer hidtil med tre luftindstillinger, automatisk tilberedningsprogram og NutriU-app.

Versuni, tidligere kendt som Philips Domestic Appliances, introducerer Philips Airfryer Combi Series XXL Connected – HD9980/90. Den nye Airfryer genkender og tilpasser automatisk madlavningen til brugerens præferencer. Den har Rapid CombiAir-tilberedningsteknologi, der bruger høje, lave og dynamiske lufthastigheder til at muliggøre op til 22 tilberedningsfunktioner, herunder stegning, grillning, ristning, bagning, braisering, sous-vide, slow cooking, tørring og optøning.

Den nye Airfryer har et integreret madtermometer, som sikrer, at maden aldrig bliver under- eller overkogt. De automatiske tilberedningsprogrammer forenkler madlavningsprocessen gennem indlæring og tilpasning, og tilslutning til NutriU-app’en giver inspiration i form af opskrifter og trin-for-trin vejledning i madlavningen.

Tilbage i 2010 introducerede vi den første Airfryer nogensinde. Vi fortsatte med at udvikle denne fantastiske opfindelse, og nu præsenterer vi stolt Philips Airfryer Combi. Vores Airfryer tilbereder maden perfekt, hurtigt og nemt takket være digital teknologi og understøttelse fra vores tilsluttede NutriU-app. Den er den perfekte køkkenhjælper, eftersom den anvender forskellige lufthastigheder for at opnå det optimale resultat, har indbygget madtermometer og automatiske tilberedningsprogrammer. Hos Versuni tror vi på, at hjemmet er mere end et hus, og at digitale innovationer som denne former livet i hjemmet i fremtiden, siger Henk S. de Jong, vicedirektør hos Versuni.

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected med NutriU-app’en. Foto: Versuni

Forenklet tilberedningsproces

Versuni fortæller, at den nye airfryer er en intelligent enhed, og at jo flere der bruger den til madlavning, desto mere lærer den sig om deres foretrukne måde at lave mad på.  Med tiden lærer alla Philips Airfryers af deres brugere, och disse data bruges til at forbedre tilberedningsindstillingerne via automatiske opdateringer af enhederne.

Enheden er bygget til at lave mad til 7+ personer med en XXL-kapacitet på 2 kg / 8,3 liter. Versuni oplyser, at Philips Airfryers bruger op til 60 procent mindre energi sammenlignet med en traditionel ovn, og at Philips Airfryer Combi desuden er op til 1,5 gange hurtigere.

NutriU-app’en indeholder 500+ opskrifter fra kokke og andre NutriU-brugere rundtom i verden, og opskrifterne er udformet trin-for-trin for at gøre madlavningen så nem som muligt.

Pris og tilgængelighed

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90 fås nu og koster 3.999 kroner.

Les videre
Exit mobile version