Nyhed

Nu kan du spørge Google Home om vejret

Netatmos smarte vejrstation understøtter fremover alle tre stemmeassistenter: Amazon Alexa, Apple Siri og Google Home.

Brugere af Netatmos smarte vejrstation, Netatmo Weather Station, kan nu nyde godt af understøttelse af de tre store stemmeassistenter fra hhv. Amazon, Apples og nu også Google.

Læs også Netatmo Weather station NWS01 En elegant og letbetjent vejrstation for dig, der er afhængig af elementerne.

Det betyder i praksis, at brugere af Google Home f.eks. kan bede Google om informationer som f.eks. temperaturen udenfor ved hjælp af Netatmos udendørsmodul. Derudover kan man også få Google til at give en besked, når det begynder at regne udenfor, så man kan planlægge sin dag nemmere og mere effektivt. Det skriver Netatmo i en pressemeddelelse.

Læs også Efter aflytningsskandale: 5 grunde til at bruge Alexa, Google Assistant og Siri – og 3 grunde til at løbe skrigende bort Til trods for aflytning: Skal du købe en smart-højttaler med indbygget digital assistent? Få svaret her.

De fleste af Netatmos øvrige produkter har haft Google Home-understøttelse i en årrække.

En del af verdens største fællesskab for vejrstationer

Netatmos vejrstationer fanger tusindvis af lokale oplysninger om temperatur, luftfugtighed, nedbør og vind i hele Europa. Udover informationerne, som vejrstationerne giver til brugerne selv, så bidrager de også med denne information til verdens største vejrnetværk og -kort, Weathermap, der dækker over 170 lande.

Les videre
Exit mobile version