Nyhed

Endnu mere Cold Brew fra DeLonghi

La Specialista Maestro i opdateret udgave med den nyeste Cold Extraction Technology.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865.M

Normalt tager det 15 til 24 timer at lave koldbrygget kaffe derhjemme. Men med den nye manuelle bønne-til-kop-maskine, La Specialista Maestro, lover DeLonghi at kunne levere koldbrygget kaffe på under fem minutter.

Vi har allerede testet DeLonghi Eletta Explore, der er en automatisk kaffemaskine med indbygget kværn, Wi-Fi og app-styring, og den imponerede os med sine evner udi Cold Brew.

Læs også Cold brew: gimmick eller hul i markedet? Intens cold brew, sød iskaffe eller varm, aromatisk cappuccino? Ny DeLonghi kan det hele.

Men med den manuelle La Specialista Maestro går DeLonghi skridtet videre med bl.a. otte forskellige indstillinger for maling og fem for temperatur samt doserings- og kvalitetskontrol.

Dermed kan hjemmebaristaer nu selv justere brygningen manuelt og dermed opnå en perfekt kaffeudtrækning baseret på typen af bønner, ristningsgrad og personlig smag, lover producenten.

La Specialista Maestro er også udrustet med to sensorer for at monitorere bønnebeholderens
niveau og sikre en ensartet kaffedosis når malingsgraderne bliver justeret. (Foto: DeLonghi)

Udover det har maskinen otte forudindstillede opskrifter for varme og kolde kaffedrikke, inklusiv den nye Cold Brew og Espresso Cool. Bl.a. ved hjælp af Cold Extraction Technologi, et dedikeret vandkredsløb, der imødekommer behovet for varme og optimerer trykket for at levere en balanceret kaffeudtrækning.

DeLonghi La Specialista Maestro EC9865.M er tilgængelig nu og koster 11.999 kroner.

Les videre
Exit mobile version