“Sikker” Galaxy Note 7 brød i brand i fly

Også såkaldt sikre telefoner kan overophede.

Foto: BBC

Hvad der skulle have været årets hotteste phablet, er i stedet blevet en PR-mæssigt gloende varm kartoffel for Samsung. Galaxy Note 7 skulle have været lanceret i forbindelse med IFA-messen i september, men efter flere tilfælde af mobiler, der overophedede og gik i brand mellem hænderne på deres ejere, måtte Samsung i hast trække Galaxy Note 7 tilbage.

Kunderne fik besked om at indlevere deres mobiler til ombytning i butikken – uden at tænde for dem eller prøve på at oplade dem.

Læs også: Er din Samsung Galaxy Note 7 sikker?

Men det slutter åbenbart ikke der. En af de “sikre” Galaxy Note 7-mobiler, der er frikendt for fejlen, brød onsdag i brand om bord på et fly i Louisville, Kentucky i USA. Og det var vel at mærke, imens telefonen var slukket.

Ejeren smed den brandvarme telefon fra sig på gulvet, hvor der kom en tyk. grøn røg fra den. Flyet stod heldigvis stadig på startbanen, da overophedningen skete, og passagererne blev evakueret via flyets hovedudgang.

Samsung har ikke på nuværende tidspunkt nogen kommentarer til hændelsen, da man ikke endnu har haft adgang til telefonen og dermed har kunnet bekræfte, at der er tale om en Galaxy Note 7. Men selskabet samarbejder med flyselskabet om at få fat på den brændte telefon.

Kilde: BBC, The Verge

Les videre
Exit mobile version