Ny mobil fra Doro

Pålidelig og traditionel mobiltelefon for dig, som ikke vil have en smartphone.

Bare fordi du er uinteresseret, eller måske bare er usikker, når det kommer til ny teknik, behøver du ikke at undvære nye mobiltelefoner. Doro præsenterer nu PhoneEasy 622 på Mobile World Congress i Barcelona. Mobilen er en sammenklappelig 3G-mobil med almindeligt tastatur med knapper.

Doro PhoneEasy kommer med DoroExperience, hvilket gør det muligt at fjernstyre telefonens indhold og indstillinger via internettet. Enten af ejeren selv eller med hjælp fra familie og/eller venner. Information kan sendes både til og fra mobilen, nye kontakter kan tilføjes fra nettet og billeder fra mobilen kan lagres online.

Ifølge pressemeddelelsen har også denne Dore-mobil de fordele, som kan passe til personer med nedsat hørelse eller syn. Såsom høj og klar lyd, justerbar tekststørrelse samt en stor og tydelig skærm. Med 622 kan du også optage og dele videofilm, og brugeren kan også drage nytte af vejrudsigter. Doro siger, de har skabt en mobil til den nysgerrige, der vil udvide sin mobile oplevelse, men måske ikke er klar til en smartphone endnu.

Dore PhoneEasy 622 kommer til Danmark til juni, til en pris på ca. 1.300 kroner.

Les videre
Exit mobile version