TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny mobil fra Doro

Pålidelig og traditionel mobiltelefon for dig, som ikke vil have en smartphone.

forfatter
Publiceret 26/02/2013 - 10:49

Bare fordi du er uinteresseret, eller måske bare er usikker, når det kommer til ny teknik, behøver du ikke at undvære nye mobiltelefoner. Doro præsenterer nu PhoneEasy 622 på Mobile World Congress i Barcelona. Mobilen er en sammenklappelig 3G-mobil med almindeligt tastatur med knapper.

Doro PhoneEasy kommer med DoroExperience, hvilket gør det muligt at fjernstyre telefonens indhold og indstillinger via internettet. Enten af ejeren selv eller med hjælp fra familie og/eller venner. Information kan sendes både til og fra mobilen, nye kontakter kan tilføjes fra nettet og billeder fra mobilen kan lagres online.

130225_Doro

Ifølge pressemeddelelsen har også denne Dore-mobil de fordele, som kan passe til personer med nedsat hørelse eller syn. Såsom høj og klar lyd, justerbar tekststørrelse samt en stor og tydelig skærm. Med 622 kan du også optage og dele videofilm, og brugeren kan også drage nytte af vejrudsigter. Doro siger, de har skabt en mobil til den nysgerrige, der vil udvide sin mobile oplevelse, men måske ikke er klar til en smartphone endnu.

Dore PhoneEasy 622 kommer til Danmark til juni, til en pris på ca. 1.300 kroner.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Video: Nothing phone (1) afsløret ugevis før lancering Hands-on video viser innovativ ny brugerflade.
Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.
Eksklusivt fra Huawei For nylig skrev vi, at der var en ny generation af smart-produkter fra Huawei på vej. Nu er ventetiden ovre for et af dem – Watch GT3 Pro kan købes nu.
Der kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere udgaver af Samsungs folkemobil.
Sådan ser den ud! [OPDATERET] Måske for at undgå læk har Nothing selv "lækket" billede af firmaets kommende smartphone.
5G-mobil til under 2.000 kroner Motorola lancerer endnu en lavprismobil med 5G.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend