TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ny mobil fra Doro

Pålidelig og traditionel mobiltelefon for dig, som ikke vil have en smartphone.

forfatter
Publiceret 26/02/2013 - 10:49

Bare fordi du er uinteresseret, eller måske bare er usikker, når det kommer til ny teknik, behøver du ikke at undvære nye mobiltelefoner. Doro præsenterer nu PhoneEasy 622 på Mobile World Congress i Barcelona. Mobilen er en sammenklappelig 3G-mobil med almindeligt tastatur med knapper.

Doro PhoneEasy kommer med DoroExperience, hvilket gør det muligt at fjernstyre telefonens indhold og indstillinger via internettet. Enten af ejeren selv eller med hjælp fra familie og/eller venner. Information kan sendes både til og fra mobilen, nye kontakter kan tilføjes fra nettet og billeder fra mobilen kan lagres online.

130225_Doro

Ifølge pressemeddelelsen har også denne Dore-mobil de fordele, som kan passe til personer med nedsat hørelse eller syn. Såsom høj og klar lyd, justerbar tekststørrelse samt en stor og tydelig skærm. Med 622 kan du også optage og dele videofilm, og brugeren kan også drage nytte af vejrudsigter. Doro siger, de har skabt en mobil til den nysgerrige, der vil udvide sin mobile oplevelse, men måske ikke er klar til en smartphone endnu.

Dore PhoneEasy 622 kommer til Danmark til juni, til en pris på ca. 1.300 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend