Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Ny mobil fra Doro

Pålidelig og traditionel mobiltelefon for dig, som ikke vil have en smartphone.

Skrevet af / 26/02/2013 - 10:49
Ny mobil fra Doro

Bare fordi du er uinteresseret, eller måske bare er usikker, når det kommer til ny teknik, behøver du ikke at undvære nye mobiltelefoner. Doro præsenterer nu PhoneEasy 622 på Mobile World Congress i Barcelona. Mobilen er en sammenklappelig 3G-mobil med almindeligt tastatur med knapper.

Doro PhoneEasy kommer med DoroExperience, hvilket gør det muligt at fjernstyre telefonens indhold og indstillinger via internettet. Enten af ejeren selv eller med hjælp fra familie og/eller venner. Information kan sendes både til og fra mobilen, nye kontakter kan tilføjes fra nettet og billeder fra mobilen kan lagres online.

130225_Doro

Ifølge pressemeddelelsen har også denne Dore-mobil de fordele, som kan passe til personer med nedsat hørelse eller syn. Såsom høj og klar lyd, justerbar tekststørrelse samt en stor og tydelig skærm. Med 622 kan du også optage og dele videofilm, og brugeren kan også drage nytte af vejrudsigter. Doro siger, de har skabt en mobil til den nysgerrige, der vil udvide sin mobile oplevelse, men måske ikke er klar til en smartphone endnu.

Dore PhoneEasy 622 kommer til Danmark til juni, til en pris på ca. 1.300 kroner.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top