Nu kan du downloade gratis februar-udgave

Lyd & Billedes gratis digitaludgave kan nu hentes til din iPad eller Android-tablet. Læs her, hvordan du vinder denne måneds fede præmie.

(Foto: Producent)

Lyd & Billede fås også i en digital version til iPad og Android-tablets. Og den digitale udgave er helt gratis! Vi er nu klar med februar-nummeret, som kan hentes i App Store eller Google Play nu.

I dette nummer:

Konkurrence: BeoPlay H7 hovedtelefoner
I det nye februar-nummer kan du læse, hvordan du deltager i vores konkurrence om at vinde et sæt lækre BeoPlay H7-hovedtelefoner. Værdi: 3.299 kroner.

Foto: B&O

Tak til alle!
Vi vil godt allerede nu sige tak for, at du henter vores app og vores nyeste digitaludgave. Siden vi udkom første gang, har vi befundet os helt i top på hitlisterne – især i App Store, men også i Google Play. Hvis du bliver ved med at downloade det, så bliver vi ved med at lave Danmarks mest lækre og gennemarbejdede digitalmagasin om gadgets og forbrugerelektronik!

OBS!
Vi får mange spørgsmål fra Android-brugere, som ikke kan forstå, hvorfor magasinet ikke virker på deres smartphone. Sagen er, at selvom opløsningen på selv en stor mobilskærm kan være høj nok, så bliver det stadig for vanskeligt at læse magasinet. Vi vil gerne sikre alle en god oplevelse, og derfor kan vores digitale magasin kun læses på iPad og på en Android-tablet.

Les videre
Exit mobile version