App

Lyd & Billedes gratis digitaludgave kan nu hentes til din iPad eller Android-tablet. Læs her, hvordan du vinder denne måneds fede præmie.
forfatter

Lyd & Billede fås også i en digital version til iPad og Android-tablets. Og den digitale udgave er helt gratis! Vi er nu klar med februar-nummeret, som kan hentes i App Store eller Google Play nu.

I dette nummer:

  • Stortest af trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
  • Guide og test: Sådan gør du dit hjem smart lige nu!
  • Test af toughphones – mobiler, der kan tåle tæsk
  • Stortest af slanke gulvhøjttalere
  • Drømmelyd fra Naim
  • OnePlus X – kinestisk budgetmobil
  • Philips 65PFL7600 – NU skal du købe 4K-tv
  • Og meget, meget mere …

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 10.15.54

Konkurrence: BeoPlay H7 hovedtelefoner
I det nye februar-nummer kan du læse, hvordan du deltager i vores konkurrence om at vinde et sæt lækre BeoPlay H7-hovedtelefoner. Værdi: 3.299 kroner.

Foto: B&O
Foto: B&O

Tak til alle!
Vi vil godt allerede nu sige tak for, at du henter vores app og vores nyeste digitaludgave. Siden vi udkom første gang, har vi befundet os helt i top på hitlisterne – især i App Store, men også i Google Play. Hvis du bliver ved med at downloade det, så bliver vi ved med at lave Danmarks mest lækre og gennemarbejdede digitalmagasin om gadgets og forbrugerelektronik!

(Foto: Producent)

(Foto: Producent)

Annonce

OBS!
Vi får mange spørgsmål fra Android-brugere, som ikke kan forstå, hvorfor magasinet ikke virker på deres smartphone. Sagen er, at selvom opløsningen på selv en stor mobilskærm kan være høj nok, så bliver det stadig for vanskeligt at læse magasinet. Vi vil gerne sikre alle en god oplevelse, og derfor kan vores digitale magasin kun læses på iPad og på en Android-tablet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også