Nyhed

Med 125W oplader Oppo en mobil til 100% på 20 minutter

Oppos "flash charge" oplader et 4000 mAh batteri fra 0 til 41% på fem minutter.

(Foto: Oppo)

Den kinesiske mobilproducent Oppo har samme ejer som OnePlus, og det er ikke sjældent, at ny teknologi fra Oppo-mobiler senere finder vej til OnePlus’ nyeste modeller.

I givet har vi måske noget at glæde os til her i Danmark, hvor OnePlus efterhånden har bidt sig fast i markedet.

Oppo har nemlig i dag lanceret en kablet oplader med 125W såkaldt Flash Charge. Samtidig er firmaet klar med en 65W trådløs oplader.

Oppos nye 65W trådløse AirVOOC-lader. (Foto: Oppo)

I et tweet indeholdende en video (se herunder) demonstrerer Oppo, hvor hurtigt den nye lader kan oplade en smartphone med 4000 mAh batteri – og hvordan temperaturen udvikler sig under opladningen. Opladningen fra 0 til 100% tager i alt 20 minutter, mens Flash Charge kun skal bruge fem minutter på at oplade batteriet fra 0 til 41%!

Hele ti sensorer samt en sikring sørger for, at temperaturen ikke stiger for meget. Selve opladningen sker via tre parallelle ladebaner, så belastningen af batteriet fordeles over flere zoner.

(Foto: Oppo)

Den nye trådløse AirVOOC-lader skal bruge en halvanden time på at oplade det samme 4000 mAh batteri. Præcis som OnePlus’ trådløse 30W Warp Charge 30 er Oppos nye oplader bagudkompatibel med Qi-standarden, så den også kan oplade mobiler, der ikke understøtter den nye Flash Charge-standard.

Oppo har endnu ikke lanceret en smartphone, som understøtter den nye opladningsteknologi.

Les videre
Exit mobile version