iPhone 5 og iPad 4 får nu 4G/LTE i Danmark

Apple er klar med en opdatering af iOS. Det er godt nyt for danske iDims-brugere, som nu får adgang til 4G/LTE.

Hvis dit teleselskab understøtter 4G/LTE, og du i øvrigt er ejer af en iPhone 5, en iPad mini eller af en ”fjerde generation iPad med retina-skærm”, så er ventetiden forbi. Du skal blot opdatere din iDims til iOS 6.1, og så har du adgang til det lynhurtige, mobile netværk.

Da de to produkter udelukkende understøtter 1800 Mhz-frekvensbåndet ud af de tre 4G/LTE-frekvenser (800, 1800 og 2600 MHz), som vi bruger i Danmark, er det dog kun kunder hos teleselskaberne 3 og Telia, som med opdateringen får adgang til 4G/LTE med deres iPhone 5, iPad mini eller iPad 4. Danmarks største teleselskab, TDC, har også et 4G/LTE-netværk, men det er baseret på 2600 Mhz-frekvensbåndet, som ikke understøttes af Apples produkter.

Softwareopdateringen er tilgængelig nu – enten via iTunes eller direkte på din iDims – og den er kompatibel med iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2, 3 og 4, iPad mini og iPod touch (4. og 5. generation). Opdateringen fylder kun godt 100 MB, så den kan sagtens hentes og installeres, mens du er på farten.

Yderligere opdateringer i iOS 6.1 omfatter muligheden for at bruge Siri til at købe biografbilletter i USA via Fandango, og abonnenter på iTunes Match kan hente individuelle sange til deres iOS-enheder fra iCloud.

Les videre
Exit mobile version