CloudMagic – Gratis
Rigtig mange filer, e-mails, beskeder, kontakter, aftaler osv. Og det på mindst en håndfuld forskellige tjenester i skyen. Sådan er virkeligheden efterhånden blevet for mange af os. Kalender og e-mail hos Google, noter hos Evernote, beskeder på Facebook og Twitter, filer på iCloud, Dropbox og Box … og listen bliver hele tiden længere.
Der er god fornuft i at sprede sine informationer til flere forskellige tjenester, men så er gode råd indimellem dyre, hvis man skal finde det dér dokument med sidste års præsentation af budgettet. Her kommer CloudMagic ind i billedet. Du tilføjer simpelthen én gang for alle dine mange cloud-konti i app’en, og så kan den søge på kryds og tværs af alle dine dokumenter, beskeder, kontakter, aftaler osv. – uanset hvor de måtte befinde sig. Det er virkelig næsten magisk …



CloudOn – gratis
Måske en af de mest roste cloud-apps, som både giver dig adgang til dine filer i skyen og lader dig bearbejde og skabe helt nye filer direkte fra app’en. CloudOn understøtter i øjeblikket tre forskellige cloud-tjenester, nemlig Dropbox, Google Drive og Box, men ud over at give dig adgang til filerne på din iPhone, iPod eller iPad, så byder CloudOn også på skybaserede, men fuldt funktionelle udgaver af Word, Excel og PowerPoint fra Microsoft.
Cloud Spy – gratis
Cloud Spy Svr – 12 kroner
Brug det indbyggede webcam i din iMac eller MacBook som spionkamera via Dropbox. Det er formålet med app’en Cloud Spy, som kræver, at du downloader den gratis app til din iPad eller iPhone samt en separat Mac-app, Cloud Spy Svr til 12 kroner, til din computer. Begge apps skal linkes til din Dropbox-konto, og så kan du ellers aktivere computerens kamera og tage et billede eller et screenshot via app’en på din iDims.
GoodReader – 30 kroner
En bedre app findes næppe til at håndtere store tekstdokumenter på din iPad. Især store pdf-filer smider den rundt med, som Hulk smed rundt med Loke i The Avengers. Især genialt er muligheden for at annotere pdf-dokumenterne med de bare næver. Her kommer touch-skærmen virkelig til sin ret, mens du laver overstregninger, pile, cirkler og kommentarer i diverse pdf’er, som app’en selvfølgelig kan hente fra og synkronisere med tjenester som Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive og SugarSync. Derudover understøttes også WebDAV og FTP. Bedre bliver det ikke!
PlainText – gratis
Hvis du tager mange noter på din iPhone eller iPad, kan det være rart at synkronisere dem med en tjeneste i skyen, så du også har adgang til dem fra andre enheder. Det lader sig selvfølgelig gøre med Apples egne Noter via iCloud, men PlainText virker i stedet sammen med Dropbox. Brugerfladen er ekstremt simpel – oversigt over noter til venstre og tekst fra den valgte note til højre – og selve skrivefeltet er også uden dikkedarer. Sort tekst på hvid baggrund er nærmest befriende enkelt. Det eneste, man må finde sig i, er reklamer i bunden, men det kan man betale sig fra for 12 kroner.
SoundCloud – gratis
Twitter med lyd og musik er vel den bedste beskrivelse af SoundCloud. Her kan man følge både venner og fremmede og lytte til de lydoptagelser, som de uploader til deres stream. Man kan også selv dele musik og andre optagelser, og det hele er selvfølgelig integreret med Facebook og Twitter. App’en understøtter også AirPlay, så man kan streame trådløst direkte til en kompatibel højttaler.