Galaxy S5: Det troede vi – det fik vi

Inden lanceringen af Samsung Galaxy S5 malede rygtemøllen i højeste gear om den kommende telefon. Vi har kigget på, hvad vi gættede på, og hvad der blev virkelighed:

Rygtet: I december skrev vi, at Galaxy S4 ville blive den sidste plastic-model fra Samsung. Galaxy S5 skulle blive fremstillet af metal, som ville blive støbt til ét unibody-chassis.

Sandheden: Rygtet var falsk. Selvom Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskellige farver og i nyt, perforeret “modern glam”-design, så er den altså stadig lavet af plastic.

Rygtet: Samsungs nye flagskib skulle ikke blot komme med fingeraftryks-scanner. Nej, den ville få en iris-scanner, der ville kunne sikre telefonen på baggrund af en scanning af brugerens øje.

Sandheden: Forkert. I stedet for fik Galaxy S5 en fingeraftrykslæser, der minder om den, der sidder på bagsiden af HTC One Max.

Rygtet: Samsung Galaxy S5 ville få den bedste mobilskærm nogensinde med en opløsning på hele 2560 x 1440 pixel på en 5,25” S-AMOLED-skærm.

Sandheden: Meget forkert. Skærmen er vokset til 5,1”, men opløsningen på 1920 x 1080 pixel har Galaxy S5 til fælles med sin forgænger, hvilket faktisk giver Galaxy S5 en ringere pixeltæthed end sidste års model.

Les videre
Exit mobile version