TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Galaxy S5: Det troede vi – det fik vi

Inden lanceringen af Samsung Galaxy S5 malede rygtemøllen i højeste gear om den kommende telefon. Vi har kigget på, hvad vi gættede på, og hvad der blev virkelighed:

forfatter
Publiceret 25/02/2014 - 02:36

Rygtet: I december skrev vi, at Galaxy S4 ville blive den sidste plastic-model fra Samsung. Galaxy S5 skulle blive fremstillet af metal, som ville blive støbt til ét unibody-chassis.

Sandheden: Rygtet var falsk. Selvom Samsung Galaxy S5 kommer i fire forskellige farver og i nyt, perforeret “modern glam”-design, så er den altså stadig lavet af plastic.

Rygtet: Samsungs nye flagskib skulle ikke blot komme med fingeraftryks-scanner. Nej, den ville få en iris-scanner, der ville kunne sikre telefonen på baggrund af en scanning af brugerens øje.

Sandheden: Forkert. I stedet for fik Galaxy S5 en fingeraftrykslæser, der minder om den, der sidder på bagsiden af HTC One Max.

Rygtet: Samsung Galaxy S5 ville få den bedste mobilskærm nogensinde med en opløsning på hele 2560 x 1440 pixel på en 5,25” S-AMOLED-skærm.

Sandheden: Meget forkert. Skærmen er vokset til 5,1”, men opløsningen på 1920 x 1080 pixel har Galaxy S5 til fælles med sin forgænger, hvilket faktisk giver Galaxy S5 en ringere pixeltæthed end sidste års model.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Den hurtigste mobil Asus ROG Phone 6 Pro er stor og dyr. Og den hurtigste mobil, vi har set.
Ny OnePlus-mobil præsenteres 3. august Kommer med den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor og OxygenOS 13.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend