Onkyo-lyd i høj opløsning på IFA

Onkyo går HD på det bærbare stereoudstyr.

Foto: PR

På IFA-messen, som er lige om hjørnet, kommer vi helt sikkert til at se mange nyheder i høj opløsning. Dels i form af bjerge af 4K-fjernsyn og dels lige så store bjerge af lydprodukter med prædikatet High Resolution Audio.

Onkyo præsenterer på IFA to sæt HD-kapable hovedtelefoner samt en ligeledes højtopløst Bluetooth-højttaler.

X9 højtaler
X9-højttaleren (artikelbilledet) er udstyret med fire 50 mm-bashøjtalere og to 19 mm diskanthøjtalere, kombineret med to slavebasser – en foran og en bagpå. Der er fire indbyggede 10 W-forstærkere. Spilletiden på det genopladelige batteri, er opgivet til 10 timer. X9 er som nævnt trådløs med Bluetooth-tilslutning og mulighed for kabel også. Det hele er pakket ind i et aluminiumshus. Som på andre trådløse højttalere kan man med et tryk på en føre mobilsamtaler via højtaleren. X9 skal angiveligt have et frekvensområde på 57 Hz-40 kHz.
Vejledende pris: 2.499 kr.

Foto: PR

H500M on-ear-hovedtelefoner
H500M er udstyret med to 40 mm-drivere med et frekvensområde på hele 7 Hz-40 kHz. Ørekopperne er i aluminium for at modvirker vibrationer. I ledningen er der indbygget fjernbetjening og mikrofon til håndfrie telefonopkald.
Vejledende pris: 1.999 kr.

Foto: PR

E700M in-ear-hovedtelefoner
Trods sin beskedne størrelse loves høj lydkvalitet fra 6 Hz-40 kHz. Der medfølger både ultrabløde silikonepropper og propper i memoryskum.
Vejledende pris: 1.299 kr.

Kært barn har mange navne
IFA-nyhederne herover kommer fra Onkyo, men vi har modtaget nyheden fra Philips. Det skyldes, at indmaden udvikles af samme firma. Inde i produkter fra Philips finder man således elektronik fra Gibson, som indtil maj i år hed Woox. Og Gibsons produkter sælges nu også med navnet Onkyo, som i øvrigt overtog broderparten af audiodivisionen fra Pioneer for et år siden.

 

Les videre
Exit mobile version