Sony på IFA: Alt skal være i høj opløsning

En strøm af IFA-produktnyheder fra Sony. HD er kodeordet på det meste. Højtopløst video, billed og lyd.

Så er IFA-ballet skudt i gang. Og Sony skyder med skarpt i år. Knivskarpe billeder, skarp 4K-video, og lyd i høj opløsning. Kazuo Hirai, President og Chief Executive Officer, Sony Corporation, løftede onsdag sløret for de nye Sony-produkter.

År 2013 er året, hvor der for alvor kommer 4K-tv på markedet. Sony lancerer to nye modeller på IFA. Og flere af de eksisterende vil blive opgraderet med HDMI 2.0.

Lens Style Camera – QX10 og QX100
Cyber-shot™ QX10 og QX100 er introduktionen til et helt nyt koncept inden for digitale billeder – Lens Style Camera, som forvandler din mobil til et fremragende kamera. QX10 og QX100 forbindes trådløst til din smartphone via Wi-Fi og NFC, og kan sættes direkte på mobilen eller bruges separat til f. eks. at filme HD-video.

QX10 og QX100 er ikke forbeholdt Sonys egne smartphones. Til ære for “de frafaldne” kan man også få adaptere, der passer til konkurrenternes smartphones.

Vejledende udsalgspriser:
DSC-QX100 3.500 kr, DSC-QX10 1.700 kr.

 

4K Handycam – FDR-AX1
4K-optagelser er ikke kun for professionelle instruktører med en hollywoodproduktion i ryggen. Nu lancerer Sony FDR-AX1, der gør det muligt at optage og forevige minderne i en fuld biografkvalitet. Kameraet lanceres i november, og der medfølger et 32GB hukommelseskort og redigeringsprogrammet Vegas Pro 12. Prisen er desværre også i HD: 40.500 kr.

 

Music Video Recorder – HDR-MV1
Fra øvelokalet til det verdensomspændende internet. Stjernenykkerne kan få grokraft med videorecorderen HDR-MV1, som kan optage og dele video i fuld HD hi-fi stereolyd. HDR-MV1 Music Video Recorder er i butikkerne fra begyndelsen af december 2013. Vejledende udsalgspris er 2.400 kr.

 

Action Cam – HDR-AS30V
Endelig kan også actionmændene m/k gå fuld HD med det slanke Action Cam HDR-AS30V spændt fast på kroppen. Kameraet har indbygget Wi-Fi, GPS og Live-View Remote. Deling til smartphones er let via Wi-Fi og NFC. Sony Action Cam HDR-AS30V er tilgængelig fra slutningen af september. Prisen bliver 2.400 kr.

Les videre
Exit mobile version