“Lille” 4K-tv fra Bang & Olufsen

BeoVision Horizon skal kunne bruges til lidt af hvert.

Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Når den billigste model på 40” koster 23.405 kroner, så ved du, at tv’et kommer fra Bang & Olufsen. De har i dag på IFA-messen i Berlin lanceret BeoVision Horizon, som er et 4K UHD-tv baseret på Android TV-platformen.

Ifølge B&O er BeoVision Horizon “designet til at opfylde alle de krav om fleksibilitet, tilkoblings- og placeringsmuligheder samt ekstraordinær kvalitet, som hører en moderne livsstil til. En livsstil, hvor hjemmet har forskellige roller og hurtigt skal tilpasse sig forandringerne i de daglige rutiner.” som der står i pressemeddelelsen.

Marie Kristine Schmidt, Corporate Vice President. Head of Brand, Design & Marketing hos Bang & Olufsen, præsenterer BeoVision Horizon på årets IFA-messe. Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

“BeoVision Horizon handler om fleksibilitet og tilkoblings- og placeringsmuligheder, om at skabe sociale rum og dele store oplevelser. Dette 4K UHD-tv samler alt i én dynamisk og smuk løsning, som giver dig en ekstraordinær, men alligevel afslappet og uhøjtidelig tv-oplevelse,” sagde Marie Kristine Schmidt, Vice President for Brand, Design & Marketing, blandt andet, da hun præsenterede tv’et på pressemødet på IFA, hvor Bang & Olufsen udstiller for første gang i mere end ti år.

Foto: B&O

Tv’ets panel er omgivet af en sort aluminiumsramme, som nærmest forsvinder, når man ser tv’et forfra, men alligevel medvirker til at give skærmen perspektiv og dybde – og får tv’et til at opleves som et møbel snarere end et stykke elektronik. Under skærmen sidder en række med aluminiumslameller, som dækker for de indbyggede højttalere (2 x 2.5″ drivere hver med 30W forstærker).

Som nævnt kommer BeoVision Horizon med 4K-panel (100 Hz LCD-panel med direct LED), og derudover har det integeret stereolyd. Udover Android TV-platformen understøtter tv’et også Google Cast.

BeoVision Horizon fås med hhv. 40″ og 48″ panel. Foto: B&O

B&O sender to modeller på markedet. Førnævnte på 40” til 23.495 kroner og en lidt større 48”-model til 33.995 kroner. Man får en BeoRemote One baseret på Bluetooth med i prisen.

BeoVision Horizon kan integreres fuldstændigt med alle Multiroom produkter fra Bang & Olufsen og B&O PLAY og har plads til enten en harddisk eller et Apple TV indeni.

Les videre
Exit mobile version