Trådløst dansk design til øregangen

BeoPlay H5 er første trådløse in-ear hovedtelefoner fra B&O Play.

(Foto: Producent)

B&O Play har allerede en række lækre hovedtelefoner på markedet – f.eks. den trådløse hovedtelefon BeoPlay H8 – men med BeoPlay H5 lancerer firmaet sine første trådløse in-ear hovedtelefoner, som er designet til “musikelskere med en aktiv livsstil af en af Skandinaviens førende designere, Jakob Wagner,” skriver B&O i en pressemeddelelse.

Med BeoPlay H5 kan man vælge blandt en række forhåndsindstillede lydprofiler, som skal optimere lydoplevelsen. Profilerne vælges i BeoPlays app på sin smartphone (både iPhone og Android) eller sit Apple Watch (som f.eks. træning, transport, podcasts eller afslapning), eller man kan justere tonalitet og lydbillede med B&O PLAY ToneTouch-brugerfladen i app’en.

Foto: B&O Play

Hovedtelefonerne har en indbygget magnet i hvert ørestykke, så de kan klikkes sammen om halsen. Kablet, som forbinder de to ørestykker, har en overflade i flettet tekstil, som skal føles behageligt mod huden, og under overfladen et gummimateriale, som blokerer for snavs og sved. Hovedtelefonernes kabinet er fremstillet i struktureret gummi og polymer. Oven på hvert ørestykke er der monteret en diamantslebet og radialt poleret aluminiumsplade.

Foto: B&O Play

Beoplay H5 har en 6,4 mm dynamisk højttaler, en lille elektromagnetisk transducer og en Bluetooth 4.2-chip med digital lydbehandling. Hovedtelefonerne leveres med genopladeligt batteri med en samlet kapacitet å 100 mAh, som skulle give fem timers levetid mellem hver opladning.

Foto: B&O Play

Syv ørepropper til optimal komfort
Når man bruger in-ear-hovedtelefoner, er pasformen ekstremt vigtigt for især lyd- og basgengivelsen, mener B&O Play, som derfor har vedlagt syv par ørepropper med Beoplay H5. Tre forskellige størrelser af den robuste, varmefølsomme og åndbare Comply Sport-skumprop, hvis åbne cellestrukturskum sikrer komfort og en næsten perfekt pasform i øret, og fire almindelige silikonepropper. Hver enkelt ørestykke har en SweatGuard-membran, som forhindrer sved og snavs i at trænge ind i lydindgangen.

Vedlagt er bl.a. tre forskellige størrelser af den varmefølsomme og åndbare Comply Sport-skumprop. Foto: B&O Play

Pris og tilgængelighed
Beoplay H5 leveres komplet med lader og bærepose i farverne sort og dusty rose til en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner. Begge farver vil være tilgængelige på www.beoplay.com/H5, Bang & Olufsens butikker og udvalgte tredjepartsforhandlere fra i dag.

Les videre
Exit mobile version