Nyhed

Ny generation af Philips Fidelio

Philips Sound lancerer to nye Fidelio-modeller, to sports-hovedtelefoner, samt de første søvnhovedtelefoner.

TP Vision, der står bag Philips’ TV- og lydprodukter, har holdt sin årlige præsentation af nyheder. Præsentationen fandt sted i Amsterdam, hvor vi havde en mand på pletten.

På lydsiden handlede lanceringerne om hovedtelefoner. Og her fik man blandt andet en ny generation af Philips Fidelio at se (og høre).

Det handler om over-ear-modellen Fidelio L4 og de helt trådløse hørepropper Fidelio T2 TWS. Begge modeller er støjreducerende (ANC) hovedtelefoner med helt nye, grafenbelagte drivere, der skulle sikre bedre lydkvalitet. Den trådløse forbindelse på begge er opdateret til Bluetooth 5.3. Begge tilbyder LC3- og LDAC-codecs for højtopløst trådløs lyd.

<
>
Philips Fidelio L4. (Foto: Audun Hage)

Til træningsbrug lancerede TP Vision modellerne A5508 TWS og A5608. Sidstnævnte går bogstavelig talt går lige til benet, da A5608 er såkaldte bone conducting hovedtelefoner, hvor lyden overføres som vibrationer via knoglerne. Man er dermed ikke “lukket inde” i sin lydboble, mens man træner. A5508 og A5608 bruger begge Bluetooth 5.3 med LC3-codec. Og begge har IPX5-tæthed mod sved og vand.

<
>
Philips GO A5508. (Foto: Audun Hage)

Sidst, men ikke mindst, kan man nu få Philips-hovedtelefoner til brug i den del af døgnet, hvor man ikke lytter til musik, nemlig om natten. N780 sleepbuds er designet i samarbejde med søvnforskere, og er angiveligt “en komplet søvnløsning,” der analyserer og kvalitetsmåler ens søvn.

N7808’s sleepbuds er kun 6 mm tykke, hvilket gør dem nemme at have i øret hele natten lang. Sensorer overvåger brugerens søvnmønster for at tilpasse lydafgivelsen, og der skrues  automatisk ned, når brugeren faldet i søvn. N7808 kan ikke kun bruge i søvne, men også til at foretage opkald og streame musik.

Med Philips N7808 Sleepbuds kan du bruge hovedtelefoner døgnet rundt. De er nemlig beregnet til at blive brugt i søvne. (Foto: Audun Hage, L&B)

Priser og leveringsdatoer på hovedtelefonerne er ikke oplyst endnu.

Les videre
Exit mobile version