Nyhed

Hørepropper der forbedrer hørelsen

Jabra Enhance Plus er midt mellem hovedtelefon og høreapparat.

Høretelefoner bliver ofte – især af folk, der har passeret den første ungdom – beskyldt for at ødelægge de unges hørelse. Jabra har nu lavet et produkt, der faktisk gør lige det modsatte: De forbedrer hørelsen!

Jabra Enhance Plus kan nemlig ikke bare bruges som helt trådløse hørepropper til musik og telefonsamtaler. De forstærker og forbedrer også lyden fra omgivelserne, så folk, der har lidt nedsat hørelse, men ikke er klar til høreapparat, bedre kan følge med. Altså en mellemting mellem hovedtelefon og høreapparat.

At det skal komme fra Jabra, er ikke overraskende. Jabra er et datteselskab af GN, der i mange årtier har konstrueret netop høreapparater. Så de havde let adgang til researchen.

Jabra Enhance Plus ligner helt trådløse hørepropper, men har også funktioner fra høreapparater. (Foto: Jabra)

Selv om de har flere funktioner, er Jabra Enhance Plus kun halvt så store som firmaets almindelige helt trådløse hørepropper. Der loves også en usædvanlig lang batteritid på 10 timer på en opladning.

Ved at kombinere ekspertisen fra begge sider af vores audiovirksomhed både medico og consumer tilbyder Jabra Enhance Plus en lydløsning til os, der oplever udfordringer med hørelsen i hverdagen“, siger jabras direktør, René Svendsen-Tune.

Jabra Enhance Plus bliver først lanceret i USA, men kommer siden i andre lande, afhængigt af lovgivning. Hvornår de kommer hertil, og til hvilken pris, er ikke oplyst.

Les videre
Exit mobile version