Hi-fi til hovedet

Specialbutik for transportabel lyd.

Foto: Sinus Store

Hovedtelefoner er hot stof – også her på Lyd & Billede. En søgning på ordet “hovedtelefoner” på vores webside giver 32 sider med artikler om og tests af hovedtelefoner.

Nu har det hovedmonterede hi-fi fået sin egen specialforretning. Sinus – Headphones & Audio i Studiestræde i København er angiveligt Danmarks eneste butik, der fokuserer fuldt og helt på transportabel lyd, naturligvis specielt hovedtelefoner.

Sinus Store koncentrerer sig alene om bærbar lyd. Foto: Sinus Store

Butikschef Torben Kjeldgaard fortæller, at grundideen er, at man skal kunne teste hovedtelefonerne med egne ører, inden man køber dem. Og det gælder også in-ear-modeller.

Butikken er resultatet af de tre iværksætteres irritation over det praktisk taget var umuligt som kunde at teste hovedtelefoner, især in-ear hovedtelefoner, inden købet.

Man kan lytte til varerne i butikken. Både på lyttestationer og med sin egen bærbare afspiller. Foto: Sinus Store

I butikken og på hjemmesiden kan man både finde hovedtelefoner som er designet til sports-, lydstudie-, Hi-FI, gaming og almindelig brug, med og uden Bluetooth, mikrofon, Noise Cancelling osv. I butikken kan man lytte til varerne ved lyttestationer eller på sin egen bærbare afspiller.

Sinus

Les videre
Exit mobile version