Hovedtelefoner

Specialbutik for transportabel lyd.
forfatter

Hovedtelefoner er hot stof – også her på Lyd & Billede. En søgning på ordet “hovedtelefoner” på vores webside giver 32 sider med artikler om og tests af hovedtelefoner.

Nu har det hovedmonterede hi-fi fået sin egen specialforretning. Sinus – Headphones & Audio i Studiestræde i København er angiveligt Danmarks eneste butik, der fokuserer fuldt og helt på transportabel lyd, naturligvis specielt hovedtelefoner.

Sinus Store koncentrerer sig alene om bærbar lyd. Foto: Sinus Store
Sinus Store koncentrerer sig alene om bærbar lyd. Foto: Sinus Store

Butikschef Torben Kjeldgaard fortæller, at grundideen er, at man skal kunne teste hovedtelefonerne med egne ører, inden man køber dem. Og det gælder også in-ear-modeller.

Butikken er resultatet af de tre iværksætteres irritation over det praktisk taget var umuligt som kunde at teste hovedtelefoner, især in-ear hovedtelefoner, inden købet.

Man kan lytte til varerne i butikken. Både på lyttestationer og med sin egen bærbare afspiller. Foto: Sinus Store
Man kan lytte til varerne i butikken. Både på lyttestationer og med sin egen bærbare afspiller. Foto: Sinus Store

I butikken og på hjemmesiden kan man både finde hovedtelefoner som er designet til sports-, lydstudie-, Hi-FI, gaming og almindelig brug, med og uden Bluetooth, mikrofon, Noise Cancelling osv. I butikken kan man lytte til varerne ved lyttestationer eller på sin egen bærbare afspiller.

Sinus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.