Hovedtelefoner

Specialbutik for transportabel lyd.
forfatter

Hovedtelefoner er hot stof – også her på Lyd & Billede. En søgning på ordet “hovedtelefoner” på vores webside giver 32 sider med artikler om og tests af hovedtelefoner.

Nu har det hovedmonterede hi-fi fået sin egen specialforretning. Sinus – Headphones & Audio i Studiestræde i København er angiveligt Danmarks eneste butik, der fokuserer fuldt og helt på transportabel lyd, naturligvis specielt hovedtelefoner.

Sinus Store koncentrerer sig alene om bærbar lyd. Foto: Sinus Store
Sinus Store koncentrerer sig alene om bærbar lyd. Foto: Sinus Store

Butikschef Torben Kjeldgaard fortæller, at grundideen er, at man skal kunne teste hovedtelefonerne med egne ører, inden man køber dem. Og det gælder også in-ear-modeller.

Butikken er resultatet af de tre iværksætteres irritation over det praktisk taget var umuligt som kunde at teste hovedtelefoner, især in-ear hovedtelefoner, inden købet.

Man kan lytte til varerne i butikken. Både på lyttestationer og med sin egen bærbare afspiller. Foto: Sinus Store
Man kan lytte til varerne i butikken. Både på lyttestationer og med sin egen bærbare afspiller. Foto: Sinus Store

I butikken og på hjemmesiden kan man både finde hovedtelefoner som er designet til sports-, lydstudie-, Hi-FI, gaming og almindelig brug, med og uden Bluetooth, mikrofon, Noise Cancelling osv. I butikken kan man lytte til varerne ved lyttestationer eller på sin egen bærbare afspiller.

Sinus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også