Nyhed

Beoplay EX Atelier Edition er skræddersyet B&O

Hvis du vil have Bang & Olufsen-hovedtelefoner, der ikke ligner alle andres, kan du nu købe (næsten) unikke specialudgaver.

Bang & Olufsen er kendt for sine eksklusive produkter i udsøgt finish og byggekvalitet. Og selv om det koster lidt ekstra, har især Beoplay-serien været en stor salgssucces.

Nu giver Bang & Olufsens designstudie Struer en hjælpende hånd til de, der synes, at det er lidt for prollet at have præcis den samme unikke stil som alle andre: Beoplay EX Atelier Edition er “skræddersyede” udgaver af den populære trådløse høreprop Beoplay EX.

Kollektionen laves på bestilling i et begrænset antal. Og farven Lime Green bliver den første lancering i Atelier Editions.

Læs også Beoplay EX: Kunne have været fantastiske B&O’s Beoplay EX er blandt de allerdyreste trådløse hørepropper. Er de også blandt de bedste?

Flere og flere kunder ønsker verdensklasse håndværk og skræddersyede produkter. De vil ikke have masseproduktion, men i stedet noget unikt og meget personligt. De her produkter bliver kun lavet på bestilling i et ekstremt begrænset antal og vil derfor være limited editions,” siger administrerende direktør Kristian Teär fra Bang & Olfusen.

Præcis hvor få eksemplarer, der laves af den limegrønne variant, melder historien intet om, men den kan lige nu reserveres på bang-olufsen.com til en vejledende pris på 5.199 kroner. Altså 2.200 kroner dyrere end “folkeudgaven,” der fås i rød, sort guld og antracit.

<
>
Beoplay EX Atelier Edition er identisk med normaludgaven, men i en udsøgt limegrøn farve. (Foto: Bang & Olufsen)

 

Les videre
Exit mobile version