Nyhed

Perlisten – Perceptual listening

Amerikansk-danske Perlisten Audio kan spille højt og ultrarent.

Banner3 S7tx2 SUB wide

Banner3 S7tx2 SUB wide

Helt nye højttalermærker ser vi ret ofte. Men nye højttalere i den ambitiøse ende og med egenudviklede højttalerenheder, det er alt andet end hverdagskost.

Det er imidlertid, hvad Perlisten Audio står for. Firmaet er hjemmehørende i USA og er stiftet i 2016, men er nyt på det danske marked. Og skal man dømme ud fra anmeldelser i hjemlandet, ser det lovende ud.

Perlisten Audio Står for “Perceptual Listening,” en helt ny lytteoplevelse. Bag selskabet står amerikanske Daniel Roemer og danske Lars Johansen, som blandt meget andet er kendt fra Peerless og Miller & Kreisel.

Alle Perlistens højttalerenheder udvikles og fremstilles in-house på egen fabrik, og alle Perlisten modeller kan fungere som lukket kabinet eller basrefleks til brug med eller uden mærkets subwoofere.

Perlisten Audio fremhæver, at de er bygget på videnskabelig grund og deler gerne detaljeret teknisk information og måledata. De viser stolt frekvensmålinger (on- og off-axis), kurver for impedans, fase, forvrængning og spektrogrammer med off-axis gengivelse langs vertikale og horisontale akser.

Vi har ikke endnu fået oplyst priser på Perlistens modeller. Men det ser voldsomt ambitiøst ud. Firmaet skulle også være det første, der har opnået certificering efter THX Dominus, som er en ny standard for hjemmebiografer på op til 184 kvadratmeter ved lydtryk op til 120 dB med minimal forvrængning.

Les videre
Exit mobile version