Nyhed

Nest Mini: Googles mindste højttaler fornyes

Googles mindste smart-højttaler kommer i en ny version med kraftigere stemme – og bedre hørelse!

Smart-højttalere med indbygget stemmeassistent har gjort deres indtog i de skandinaviske hjem, og Googles egen Home Mini har været en af de mest populære indtil videre. Sandsynligvis fordi den er en meget enkel, kompakt og overkommelig adgangsbillet til Googles Assistant-verden.

Nu kommer den i en ny og væsentlig opgraderet” version.

Ny version: Nest Mini

Minihøjttaleren fra Google vil for fremtiden hedde Nest Mini. Den fås i to farver – mørk og lys grå. Størrelsen og formen bliver meget ligesom på forgængeren, men vi bliver lovet bedre lyd. Bassen skulle være væsentlig kraftigere end på den originale Mini, og lyden mere naturtro og nuanceret.

Nest Mini får også en ekstra mikrofon, der vil give den markant bedre “hørelse” i støjende omgivelser, plus en kraftigere processor, der vil give hurtigere reaktion på kommandoer. Selve lydniveauet justerer sig også automatisk til omgivelserne.

Geir Gråbein Nordby skrev bl.a., da han testede Google Home Mini i 2018:

“… Mini-højttaleren er den store stjerne. Den kan alt, hvad den større Home-højttaler kan, og det med klarere lyd på tale. Her har man nemlig ikke presset ekstra bas ud af højttaleren, fordi man ikke regner med, at den skal bruges til musik i samme grad. Den kan selvfølgelig fint spille musik og har en lydkvalitet på niveau med en udmærket bærbar Bluetooth-højttaler.”

Den kan altså være en fin “byggeklods”, hvad enten man vil tjekke stemmestyring ud eller opgradere hjemmet med smart-assistenter i flere rum.

Nest Mini er tilgængelig til forudbestilling nu. Den kommer i salg den 22. oktober og vil koste det samme som forgængeren: 449 kroner (vejledende).

Google Nest Mini på pricerunner.dk

Les videre
Exit mobile version