Nyhed

Klipsch fornyer sine højttalere

Klassisk design i smuk træfinér.

(Foto: Klipsch)

Klipsch Heritage-serien er stor og spiller med fænomenal indlevelse, men de koster meget og fylder meget. Hvad nu, hvis du kunne få den samme Klipsch-lyd i en højttaler, der passer til din bogreol?

Læs også Groovy lyd til kræsne ører Lever Klipsch Groove XXL op til sit navn? Vi kender svaret.

Det har de måske tænkt, for Klipsch The One plus og The Three Plus spiller ikke kun på det samme design som Heritage-serien, men skulle også give noget af den samme lyd. I en mere kompakt indpakning.

(Foto: Klipsch)

Klipsch The One plus, som ses på billedet ovenfor, er den mindste af de kompakte højttalere. Det er faktisk en stereohøjttaler med to 2,25-tommers højttalere og en 4,5-tommers bas, som assisteres af to passive basradiatorer, der tilsammen giver et fedt lydbillede med et ordentligt lydtryk.

(Foto: Klipsch)

Den større Klipsch The Three Plus, som ses på billedet herunder, leverer et endnu kraftigere lydtryk. Her får du en 5,25-tommers basenhed med ekstra lang slaglængde, to 5,25-tommers passive basradiatorer og to 2,25-tommers fuldtoneenheder.

Det regner vi med, at at du både vil kunne høre og føle.

(Foto: Klipsch)

Klipsch The One plus og The Three Plus er i handlen nu til en pris på 2.599 og 3.349 kroner. Og du kan streame via Bluetooth eller tilslutte til en ekstern lydkilde med et kabel.

Klipsch The Three Plus. (Foto: Klipsch)
Les videre
Exit mobile version