Nyhed

JBL Boombox 3 Wi-Fi

JBL Boombox 3 og Charge 5 får Wi-Fi-streaming.

De to bærbare højttalere fra JBL er blandt vores favoritter, og den lille Charge 5 har længe været vores reference blandt bærbare Bluetooth-højttalere i sin prisklasse.

Nu opdateres Charge 5 og den langt større Boombox 3 med Wi-Fi.

De har stadig Bluetooth, men Wi-Fi åbner for to vigtige ting, som begge har med lyden at gøre.

Boombox 3 Wi-Fi. (Foto: JBL)

Dolby Atmos

Det første, og klart vigtigste, er understøttelse af højopløst lyd, når man streamer over netværket. Højttalerne understøtter nemlig op til 24 bit / 96 kHz afspilning, og de har AirPlay 2 og Chromecast integreret. Dermed vil de dukke op på hjemmenetværket, og så kan man streame musik i højere kvalitet. Også i flere rum.

Den store Boombox 3 Wi-Fi understøtter også surround med Dolby Atmos fra Tidal. Dolby Atmos vælger man i JBL One-app’en, som også kan styre højttaleren, og der kan man desuden foretage lydindstillinger.

Højttaleren er IP67-certificeret og tåler vand og finkornet sand fra stranden. Den kan spille i op til 24 timer på én opladning, og der er mulighed for USB-opladning af mobilen.

JBL Charge 5 Wi-Fi. (Foto: JBL)

 

Pris

Den mindre Charge 5 Wi-Fi har lidt for få højttalerenheder, sammenlignet med Boombox 3 Wi-Fi, til at den kan afspille Dolby Atmos. Men den har samme understøttelse af højopløst 24 bit / 96kHz afspilning, og den spiller i 20 timer på en opladning.

Begge højttalerne har Bluetooth 5.3, understøttelse af Wi-Fi 6, AirPlay 2, Chromecast og understøttelse af Alexa multirum.

JBL Boombox 3 Wi-Fi og JBL Charge 5 Wi-Fi kommer til salg i løbet af mai, prisen bliver henholdsvis 4.499 og 1.899 kr.

Læs også Fest på farten JBL Charge 5 spiller højt og kraftigt, og det er den, du vil have med til fest og ballade.
Les videre
Exit mobile version