In-wall-højttalere fra MK Sound

Blandt dem en in-wall-subwoofer!

Foto: MK Sound

Danske MK Sound har ikke siddet på hænderne, siden de overtog legendariske Miller & Kreisel fra USA for nogle år siden. De klassiske kompakte MK-højttalere S-150 THX er blevet frigivet i en ny version, og har også fået en ny storebror i form af S300-serien. Sidst, men ikke mindst, har MK Sound lanceret nye subwoofere i X-serien og V-serien.

Nu er det in-wall højttalere, der står for tur. Til nytår kommer nemlig alle MK-højttalere i specielle versioner til vægmontering. De nye modeller IW150, IW300 og IW950 har (i modsætning til den forrige generation, der var helt åben bagtil) lukkede bagkabinetter i MDF kombineret med en frontbaffel af aluminium. In-wall højttalere bruger de samme højttalerelementer som de fritstående modeller, men delefiltrene er naturligvis tilpasset til vægmontering.

Det overses på ingen måde, at den nye in-wall serie også kan være egnet montering i loft, hvor den kan bruges som højdekanaler i Dolby Atmos- og DTS-X-baserede hjemmebiografer.

MK Sound IW28S in-wall subwoofer. Foto: MK Sound

IW28S: In-wall subwoofer
Desuden har MK Sound udviklet en separat subwoofer til vægmontering. IW28S rummer to 8″-basenheder og skulle gå ned til 28 Hz (-6dB) i henhold til specifikationerne. Ingen kraftkarl, måske, men med den rette placering og i det rigtige antal in-wall subwoofere lyder udmærket.

MK Sound VA500 rackmonterbar effektforstærker. Foto: MK Sound

MK Sound leverer også en passende effektforstærker til at drive in-wall-subwoofer. VA500 giver 500 watt RMS (4 ohm), og kan rackmonteres.

De nye in-wall-produkter forventes at være klar i februar 2016.

Les videre
Exit mobile version