Nyhed

Focal Littora til udendørs og maritime miljøer

Højttalere til haven, terrassen eller båden.

Den nye serie med udendørshøjttalere er ikke stænksikre Bluetooth-højttalere, men derimod beregnet til installation. Focals Littora-serie kommer i en række varianter, fra små lampetlignende højttalere til indbygning til subwoofere, der graves ned i haven.

Det er i 1000-serien, at man finder indbygningshøjttalerne. De er udstyret med Focals berylliumdiskant i M-form og en ny type Fiber IP-glasfibermembran; de er desuden IP65-certificeret og velegnede til marine miljøer.

Littora 200

Littora 200-serien er små satellitter, der kan kombineres med en subwoofer, som man faktisk kan grave ned i haven. Her stikker kun basrefleksporten op, den er formet som en svamp. 200-serien leveres i grå eller beige og består bl.a. af to tag- og væghøjttalere, 200 ICW 6 og 8, de små OD SAT 5 med subwoofer til nedgravning, og Littora 200 OD 8 Stone. Sidstnævnte ligner da også simpelthen en sten.

Littora 200 OD 8 Stone i sort

Højttalerne i Littoria-serien kan tilsluttes en 70/100 volt transformator, således at man kan sammenkoble højttalerne i serien og få lyd i hele haven.

De små OD SAT leveres både med vægbeslag og jordspyd, så de er nemme at placere.

Alle fotos: Focal
Les videre
Exit mobile version