Endelig en centerhøjttaler fra Magico!

Magicos nye S-serie har fået den matchende centerhøjttaler SCC. For den som ønsker en hjemmebiograf dyrere end et halvt kongerige.

Endelig har high-end producent Magico lavet deres første centerhøjttaler for at matche den nyeste S-serie.

Højttaleren er selvfølgelig lavet for at matche resten af familien hvad klangbalance og opløsning angår, og baseret på vore egne erfaringer med Magico har vi ikke småting af lydoplevelser i vente.

Traditionen tro er centerhøjttaleren SCC lavet for at kunne spille højt, med klanglig nøjagtighed, eksplosiv dynamik og lav forvrængning. Den er lavet med brug af avanceret datateknologi, og Magico bruger deres eget specialudviklet computerprogram, som hjælper med at minimere indvendig og udvendig forvrængning og beregne rigtig dæmpning af kabinettet.

Kabinet af aluminium
Kabinettet er skåret ud af en massivt cylinder af presset aluminium, med en diameter på 40 cm og en vægtykkelse på 1,5 cm og skal sørge for stabiliteten og massen, som er nødvendig for at sørge for optimale arbejdsforhold for de fire højttalerelementer, som sidder i denne ægte trevejskonstruktion.

Elementer
Elementerne består af to nyudviklede 7-tommers basser, Magicos egne 5-tommers mellemtone lavet ved hjælp af speciel nanoteknologi og en beryllimsdiskant. Opgivet frekvensrespons er imponerende 22 Hz til 50 kHz, med andre ord hele det hørbare register.

Et stabilt stativ følger med højttaleren. SCC er tilgængelig i flere farver og udførelser.

Prisen i USA er 16.800 dollar, vi forventer at den havner et sted mellem 120.000 og 130.000 kr. her i Danmark.

www.high-performance.dk

magico.net

Les videre
Exit mobile version