Nyhed

Devialet Mania i friskere farver

Devialet havde bygget forventninger op til en vigtig nyhed. Måske hovedtelefoner? Men nej, det er den bærbare højttaler Mania, som kommer i et par nye farver.

Devialet Mania Sunset_Rose & Sandstorm

Foto: Devialet

Vi har tidligere skrevet om den bærbare højttaler Devialet Mania – en slags bærbar udgave af Phantom, men som automatisk kalibrerer sig til rummet, den står i, og som sender lyden 360 grader ud i rummet. Devialet lover til og med stereolyd fra en enkelt højttaler, uanset hvor i rummet, du sidder.

Devialet Mania tilpasser sig rummet og skal give 360-graders lyd med stereooplevelse, uanset hvor du sidder. (Foto: Devialet)

Vi har endnu ikke testet højttaleren, men når det lykkes få et eksemplar til test, kan det godt være, at det bliver i en anden farve end den ordinære sorte eller hvide udgave.

Læs også Devialet Mania giver dig bærbar stereo 360 grader stereolyd.
Dockingstationen er ekstraudstyr til standardfarverne, men følger med, hvis du køber en af de to nye farver. (Foto: Devialet)

Ikke det vi troede

Devialet har talt ned til dagens kalenderlåge med nogle kryptiske nærbilleder, blandt andet i sand. Vi forestillede os, at det måske var et bærbart hovedtelefonetui, der var på billedet. Det ville have givet mening med et par franske hørebøffer derfra, eftersom Devialet allerede har Gemini-hørebøfferne på menuen. De er faktisk virkelig vellykkede, så meget, at vi forventer, at et par trådløse støjreducerende høretelefoner vil slutte sig til dem i en ikke alt for fjern fremtid.

Men indtil videre gælder det altså nye farver på et eksisterende produkt, lige i tide til sommerferien.

Sunset Rose. Altså rosa. (Foto: Devialet)

Devialet Mania Sandstorm og Sunset Rose: Pris og tilgængelighed

De to nye farver, som Devialet kalder Sandstorm (beige) og Sunset Rose (rosa), er på markedet nu. Prisen er 6.990, hvilket er nøjagtig 1.000 kroner højere end for standardfarverne sort og hvid. Og så medfølger der en dockingstationen, som ellers er ekstraudstyr, så prisforskellen er ikke så stor, som den ser ud.

Fra tidligere findes også en guldfarvet udgave, Gold, som er den dyreste af dem alle. 7.490 kroner koster den. Også den inkluderer dockingstation.

Mere info: devialet.com

Sandstorm er Devialets navn for beige. (Foto: Devialet)
Les videre
Exit mobile version