Nyhed

Bronze-serien bliver endnu bedre

Monitor Audio forbedrer budgetlyden.

De har kæmpet for at komme frem i rampelyset. Engelske Monitor Audio er sådan en højttalerproducent, der let kommer til at stå i skyggen af mere kendte producenter, men som overbeviser stort i tests. Derfor er det lidt underligt, at de ikke er større.

Men det vil måske ændre sig med deres kommende højttalerserie. Monitor Audio Bronze kommer snart i 6. generation, fra reol- til gulvhøjttalere samt en udgave til Dolby Atmos.

Desværre er det ikke meget, vi ved, bortset fra at de to reolmodeller hedder Bronze 50 og 100, mens de to gulvstående hedder Bronze 200 og 500.

Læs også: Monitor Audio fejer konkurrenterne af banen

Vi har ikke billeder af nogen af dem. Heller ikke af baghøjttaleren Bronze FX, centerhøjttaleren C150 eller AMS, som Dolby Atmos-højttaleren hedder.

Da det er indlysende, at vi her taler om alt, hvad man har brug for til hjemmebiografen, er det lige så indlysende, at der også kommer en subwoofer. Bronze W10 kommer den til at hedde, når den og de syv andre modeller vises frem på Bristol Hi-Fi Show i slutningen af februar.

Så får vi også mere at vide, end at de har redesignede kabinetter i fire finishes – sort, hvid, valnød eller grå finér – og nye højttaler-enheder med Monitor Audios DCM- og UD-teknologi på diskant-enheden.

Les videre
Exit mobile version