Nyhed

Beosound A1 bliver endnu bedre

Den lille B&O-højttaler A1 kommer i ny indpakning.

Den bærbare Beosound kommer i nye klæder med flere funktioner. Den ligner originalen, som vi testede og blev begejstret for i 2016, men Bang & Olufsen har givet Beosound A1 en kraftig overhaling. Både udvendig og indvendig.

Højttaleren er redesignet af den industrielle designer Cecilie Manz, og vægten er nede på 558 gram, mens diameteren er 13,3 cm og højden 4,6 cm.

Redesignet af højttaleren har flyttet knapperne til et mere praktisk sted, tættere på bærestroppen, og indeni har den fået to opgraderede højttaler-enheder og 30 watt effekt til hver for bedre lyd i alle retninger.

Læs også: Trådløse højttalere til hjemmeferien

(Foto: B&O)

Vandtæt

Alexa-stemmestyring er også nyt, og Alexa skal være aktiveret – på markeder, hvor funktionen er tilgængelig – fra en afstand af op til fem meter. Ifølge B&O er Alexa aktiv i op til tre timer, efter at den er slået fra.

Højttaleren er IP67-certificeret, hvilket vil sige, at den er vandtæt ned til 1 meter i 30 minutter. Den kan selvfølgelig også tåle vandsprøjt.

Læs også: Beosound Balance – Chokerende god smart-højttaler

(Foto: B&O)

Stereo med to A1

Et kraftigere batteri på 3000 mAh giver op til 18 timers musik, og de tre indbyggede mikrofoner skal give bedre lyd til samtaler og web-møder. Det er også muligt at koble to Beosound A1 sammen i stereo.

Desuden findes der en app til højttaleren, til opsætning og den slags. A1 anvender Bluetooth 5.1 og understøtter Fast Pairing med iOS- og Android-enheder.

Beosound A1 2nd Generation er i butikkerne den 18. maj. Den fås i grå eller sort og koster 2.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version