Nyhed

Beosound A9 og Beosound 2 fremtidssikres

Ny generation af Beosound hjemmehøjttalere.

De har efterhånden været på markedet i et stykke tid, Beosound A9 og Beosound 2, som nu er opdateret med understøttelse af softwareplatformen Mozart. Bag det velkendte og yderst musikalske navn gemmer der sig et udskifteligt modul, som både den nye Beosound A9 og Beosound 2 er udstyret med.

Det nye modul er designet til at fremtidssikre højttalerne og kan udskiftes med et nyere, når flere funktioner, flere tilslutningsmuligheder eller ny streamingteknologi bliver en realitet.

Beosound A9, 5. generation, og Beosound 2, 3. generation. (Foto: B&O)

Michael Henriksson, Bang & Olufsens Vice President of Product Marketing, glæder sig over opdateringen:

“I dag markerer vi, at to af vores mest populære hjemmehøjttalere nu er klar til fremtiden. Tidløst design handler ikke kun om at skabe produkter, der er bygget til at holde længe. Det handler i høj grad også om at skabe et design, som man bliver fascineret af og stolt af at eje i årtier. Med den nye lancering sikrer vi, at to af vores mest populære højttalere kan gå i arv i generationer.”

Bang & Olufsen Beosound 2 og Beosound A9 fås i flere farver, Black Anthracite, Gold Tone og Natural Aluminium.

<
>

Beosound A9 blev første gang lanceret så langt tilbage som i 2012, og danske Øivind Slaattos ikoniske design har absolut tålt tidens tand og ser lige så skandinavisk cool ud, som det altid har gjort.

Volumen styres ved at føre en hånd hen over højttalerens kant, og et enkelt tryk er nok til at springe et nummer over, afspille eller pause musikken

Beosound A9, 5. generation. (Foto: B&O)

Mozart-softwaremodulet er også inkluderet i tredje generation Beosound 2. Den har desuden Bang & Olufsens Active Room Compensation, som tilpasser lyden efter placeringen i rummet.

Den kegleformede højttaler har B&O’s diskant med spredelinse på toppen med 360 graders spredning, som giver et større lydbillede i rummet.

Prisen for de nye generationer af de ikoniske Beosound-højttalere bliver 24.490 kroner for Beosound A9, mens Beosound 2 kommer til at koste 21.990 kroner.

Beosound 2, 3. generation. (Foto: B&O)
Les videre
Exit mobile version