Nyhed

Audiovector R Series indbygnings- og væghøjttalere

Højttalere i R-serien til indbygning, væg eller loft.

210422 Audiovector 02 041 1

210422 Audiovector 02 041 1

For mange er det knap så praktisk med højttalere på gulvet, og i nogle rum er det heller ikke muligt. Derfor findes der højttalere til indbygning i væg eller loft.

De er som regel ikke så dyre og gerne udstyret med relativt enkle højttalerenheder på en ramme, som monteres i åbningen i væggen og dækkes med en malbar front.

Et fint kompromis, når man ønsker lyd i et rum.

Men det er ikke alle, der er lige vilde med kompromiser. Derfor findes der ganske dyre indbygnings- og væghøjttalere.

InWall white

Danske Audiovector er blandt de få, som laver indbygningshøjttalere i high-end-klassen. Lidt færre kompromiser skal give meget bedre lyd, selv om højttalerne er indbygget i væggen eller loftet.

Audivector har for nylig opdateret R-serien, og nu er turen kommet til indbygningshøjttalerne.

R Series InWall

Højttalerne leveres i to varianter, en til indbygning og en til vægmontering. De to varianter findes i tre versioner: Signature, Avantgarde og topmodellen Arreté.

De er alle trevejs højttalere med basrefleksport foran, og den væsentligste forskel mellem Signature og Avantgarde er sidstnævntes AMT-bånddiskant som vist på billedet ovenfor.

lnWall gallery

Den dyrere Arreté-udgave har desuden en Arreté-version af den samme AMT-diskant, som rækker til 50.000 Hz, Nanopore-dæmpning på indersiden og kabling med kryogen-behandlet kobberstruktur.

Højttalerne måler 43 x 23 x 8,9 cm og kan leveres i sort eller hvid med tilhørende front i stof, men de kan også leveres i specialfarver på bestilling.

R Series InWall i et restaurantmiljø.
Les videre
Exit mobile version