Ultra HD-projektor fra BenQ

Endelig! BenQW 11000 har 4K Ultra HD-opløsning.

Foto: BenQ

Der er ikke meget, vi endnu ikke ved om det kommende hjembioflagskib fra BenQ. Projektoren W11000 skal lanceres på ISE 2016 i februar, og derefter kommer der flere detaljer omkring den.

I mellemtiden kan vi fortælle, hvad vi ved, baseret på pressemeddelelsen, nemlig at den har 4K Ultra HD-opløsning, en stor zoom og “ekstrem” horisontal og vertikal linsevinkel, hvilket gør installationen fleksibel med hensyn til både afstand og vinkel til skærmen.

Yderligere specifikationer, som kontrast og lysstyrke, får vi tættere på lanceringen. Ligesom vi heller ikke ved, hvilken teknologi, der bruges i fremviseren. Men kender vi BenQ ret, bliver der tale om en 1-chip DLP-projektor, som vi vil gætter vi være baseret på Texas Instruments’ nye 0,67-tommer 4K-sensor.

Man må naturligvis antage, at projektoren understøtter både øget kontranstområde i HDR og ægte 12-bits 4:4:4-farverum. Dette er nemlig standarderne i det kommende 4K Blu-ray-format, som også film-tjenester som Netflix i fremtiden vil forholde sig til.

Topspecificeret HD-projektor
Føler du ikke behov for 4K, men har stadig brug for førsteklasses billedkvalitet, kan W8000 (artikelbilledet) være svaret. Den er forhåndskalibreret til at opfylde gammaspecifikationen i Rec. 709-standarden, som er en internationalt anerkendt standard for HDTV. Med andre ord kan vi forvente mere præcise farver lige ud af kassen, og at vi dermed kommer tættere på den filmoplevelse, som instruktøren og prost-productionholdet havde i tankerne. Projektoren har også et udskifteligt objektiv, og du kan vælge mellem fem forskellige. På den måde får du en projektor, der kan passe ethvert rum fremragende.

Vi kender endnu hverken pris eller lanceringsdatoen på nogen af ​​projektorerne. (Artikelbilledet er af W8000, da vi heller ikke endnu ikke ved, hvordan W11000 vil se ud. Foto:. BenQ)

Les videre
Exit mobile version