Nyhed

Pioneer VSX-835 og VSX-535: Surround-receivere til en overkommelig pris

Drømmer du om hjemmebiograf, men har et begrænset budget? Pioneer VSX-835 og VSX-535 kan være en løsning.

VSX-835DAB_Front_2000x2000

(Foto: Pioneer)

Pioneer har netop lanceret to nye surround-receivere i mellemklassen på det amerikanske marked, og vi forventer at se dem her på mere nordlige breddegrader med tiden. De tilbyder masser af funktioner til en overkommelig pris, for ikke at nævne, at begge har DAB-radio. Noget, der er særligt relevant for Danmark.

VSX-835 og VSX-535 henvender sig til hjemmebiografentusiaster med et lille budget, men store ambitioner.

Pioneer VSX-835. (Foto: Pioneer)

7.2 og 5.2 kanaler

VSX-835 er en 7,2-kanals receiver til 499 dollars, mens dens lillebror, VSX-535, har 5,2 kanaler og koster 379 dollars. Begge modeller understøtter Dolby Atmos samt 8K- og 4K/60p-video med HDR-formaterne Dolby Vision, HDR10+ og almindelig HDR10.

Derudover tilbyder receiverne Dolby Surround-behandling og virtuel højdesimulering, som skaber surroundeffekter uden dedikerede højdekanaler. Begge har også to subwoofer-udgange og nok indgange til de fleste: Fire HDMI (en med eARC-understøttelse), optisk og koaksial digital indgang og tre analoge RCA-indgange.

Pionoeer har udstyret modellerne med sin egen MCACC-rumkalibrering, som bruger en målemikrofon og avanceret DSP til at tilpasse lyden optimalt til dit rum og dine højttalere.

Læs også Fyldig og varm lyd Pioneer tegner et stort lydbillede, det lyder godt, og det er brugervenligt nok. Der er bare én lille mangel.
Pioneer VSX-535. (Foto: Pioneer)

80 watt pr. kanal

Effektmæssigt leverer begge 80 watt pr. kanal i 8 ohm (2 kanaler drevet), nok til de fleste mellemstore rum. HDMI 2.1-funktioner understøtter moderne spillekonsoller med lav latenstid, mens trådløs Bluetooth-streaming er på plads til trådløse lydkilder. Der er ingen netværksforbindelse her, så du er nødt til at bruge Bluetooth eller forbinde til en streamer.

Pioneer VSX-835. (Foto: Pioneer)

Forskellen på de to modeller

VSX-835 understøtter op til 7.2 eller 5.2.2 kanaler og kan også drive en ekstra zone med lyd. Den har også IMAX Enhanced-certificering og en dedikeret IMAX-tilstand for at opfylde Hollywood-skabernes krav til farve, lysstyrke, kontrast og lydkvalitet. DTS Virtual:X giver surroundlyd uden baghøjttalere eller højdekanaler.

VSX-535 tilbyder mere beskedne 5.2- eller 3.2.2-kanaler og har linjeudgange til en ekstra zone i stedet for dedikerede højttalerstik.

Mere info: pioneerhomeusa.com.

Les videre
Exit mobile version